Al sinds 1 augustus kijk ik uit naar het begin van het nieuwe schooljaar. Op 21 september zal ik beginnen aan mijn 3e en laatste jaar communicatiemanagement, marketingcommunicatie aan de Erasmushogeschool Brussel.

Sinds dit jaar heb ik een laptop, en aangezien ik het wel heb voor digitale stuff, lijkt het mij wel handig om m’n notities meteen digitaal te maken. Maar nu, hoe doen we dit? Een MS Word file per les? 1 Grote .doc voor het hele vak? Rechtstreeks noteren in het ‘notities’ vak van Powerpoint bij de slides van de les? Dit lijken op het eerste zicht de mogelijke opties, maar komaan, we leven niet meer in het jaar 2000. Er moeten betere manieren zijn om een goed overzicht te houden van m’n vakken?! MS OneNote?

Ik leer snel omgaan met nieuwe programma’s dus laat jezelf maar gaan.

Alle tips, tricks en eigen ervaringen zijn welkom in de comments. Zeer welkom zelfs.