Ik kreeg net via Twitter volgende link binnen (Via @Hannes_nieuwsbe): www.nieuws.be/nieuws/Fotos_Belgische_promotiestunt_in_Parijs_ontaard_in_geweld_36835e0e.aspx

mailorama

Wow. Echt wow.

Als promotiestunt gewoon puur geld uitdelen is niets nieuws, maar als je de mensen oproept om tot daar te komen blaas de actie dan alsjeblieft niet af! Die mensen stonden daar in de kou voor jullie! Tuurlijk worden ze boos als je de actie annuleert!

MailORama

MailORama is een dienst van Rentabiliweb die je geld betaald om mails te lezen, websites te bezoeken, spelletjes te spelen. Betaald worden om reclame te kijken dus.

Wat begon als een goede actie met 7000 tevreden klanten, zie ik nu niet meer goedkomen. Wie gaat er zich nu nog inschrijven voor iets als Mail-O-Rama na zo een gebeurtenis? Ik zeg het nu al, over 6 maand bestaat Mailorama.fr niet meer. Voila.