Wie deze week de bus of tram neemt, zal niet langer lastig worden bij vertragingen. De Belgische chocolatier Leonidas heeft de hokjes namelijk omgebouwd tot gratis paaseitjesverdelers.

Leonidas kiest dit jaar voor een wel erg opvallende campagne. Zij vulden verschillende Decaux-panelen met paaseitjes. Wie een gratis eitje wil proeven, moet enkel het klepje aan de voorkant van het paneel opendoen.

De campagne is verspreid over verschillende bushokjes in Belgische steden.

Bron:  Zita

Geweldige actie van Leonidas. Wie zo een bushokje gevonden heeft, laat gerust weten waar, aub! Om euhhh… professionele redenen.

Via deze tweet en @Boskabout om dit te retweeten waardoor ik het zag.

Update:

Er zijn er maar 5 over heel België. In Brussel staan er 2 (Louisaplein en Zavelstraat). De actie duurt tot 29 maart en de voorraad wordt om de twee dagen aangevuld.

Dank u Dieter voor deze inside information.

Update 2:

Het was gisteren ongewoon druk in enkele bus- en tramhokjes. Chocoladeproducent Leonidas heeft de wanden van vijf hokjes in Brussel (Louizaplein en Zavelstraat), Antwerpen (Meirbrug en Lange Gasthuisstraat) en Luik gevuld met kleurige eitjes, die snoepers via een luikje kunnen grijpen.

‘De mensen staan in rij aan te schuiven’, zegt een medewerker van JCDecaux, het reclamebedrijf dat eigenaar is van de wachthokjes. De actie duurt tot 29 maart. De voorraad wordt om de twee dagen aangevuld.

Uit Het Nieuwsblad

4 comments
Philip
Philip

Ik neem aan dat er in Leuven geen zullen zijn :(. Leuke actie wel.

marketingyudai
marketingyudai

Amai super. In Gent ben ik een dergelijk exemplaar helaas nog niet tegengekomen. Ik vind dat ze bij de Lijn ook wel eens gratis kaartjes uit hun automaten mogen laten komen om hun imago op te poetsen...

fortuneandfame
fortuneandfame

Er liep op de Kouter een meisje met een mand met paaseitjes en een jasje van Leonidas. Had ik tijd, ik volgde ze. Ik voel het aan mijn tweede teen van mijn linkervoet dat er in de omgeving van de Kouter eentje staat.

Gerrit Vromant
Gerrit Vromant

Ik denk dat ik deze middag eens tot daar ga lopen :)