Maandag 10/01/2011 – 15.00u plots trending in de Vlaamse Twitterwereld:

Geen regering? Geld terug. Kampeer in Wetstraat 16 en eis een nieuwe regering binnen de 100 dagen #camping16 www.camping16.be

Het gelul op de website zelf even buiten beschouwing gelaten, ben ik teleurgesteld in Twitterend Vlaanderen. Nog meer dan sinds elke avond jullie beginnen te lullen over #dasm. De Allerslimste Mens Ter Wereld is een spelletjesprogramma en er is geen meerwaarde aan jouw input. Nuja, Ik filter die berichten er dan ook uit mbv Twitter filter Chrome extention.

Over Camping16:

Heeft iemand van jullie eigenlijk gelezen wat er staat op de website? Geld terug? Welk geld? Denk je dat een (op niets gebaseerde) deadline van 100 dagen de onderhandelingen enigszins gaat helpen? Denk je dat de politici hierdoor plots WEL goed gaan werken? Een regering is geen product. In een land heeft niet die met de grootste muil alles voor het zeggen.

Think again.

En ik die dacht dat de Twitterende Vlaming slimmer was dan de gemiddelde. Bende schapen.