Wie een WordPress blog heeft heeft waarschijnlijk wel al gehoord van Akismet. In het kort: de spamfilter onder de blogcomments. Zorgt ervoor dat ge geen duizenden onnozele comments hebt op uwe blog. Doet dat goed. Dus meestal ga ik niet kijken wat hij tegenhoudt.

Behalve daarnet. Er was er eentje in mijn Spam que, wat dat ook wil zeggen. Blijkt het een pracht van een compliment te zijn:

What i do not understood is in fact how you are not really a lot more smartly-favored than you might be now. You are very intelligent. You already know therefore significantly in relation to this matter, made me for my part consider it from a lot of numerous angles. Its like women and men aren’t involved except it is something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always handle it up!

Bijna poëzie.

0 comments