Image

Als ik nu eens tijd zou maken voor een idee per dag. ’s Morgens bijvoorbeeld. Want, we schrijven 22u47, ’s avonds lukt dat niet meer. Dan ben ik op, leeg, moe. En dan lig ik in de zetel. En dan wil ik niet meer nadenken. Morgenvroeg, dan denk ik na. In bed. In de douche. Op de fiets.

Want ideeën heb ik wel. Ik moet er gewoon even over nadenken. Ze opschrijven. Er is over babbelen. Met Elke. Met mezelf. Met eenideeperdag.be.

Ik leg mezelf 1 limiet op. Begin niet met “een app die…” Want dat is te gewoon.

Dit jaar doe ik mee met eenideeperdag. Dat is mijn idee. Niet goed genoeg? In dat geval: een eenideeperdagapp voor in mijn douche. Ja lap, daar loop ik al tegen mijn eigen limiet. Vergeet de app. Ik wil stiften waarmee ik in mijn douche op de muren kan schrijven. En die met een spons afwasbaar zijn, maar niet zomaar met water afvegen. 

Lekker oldschool. Lekker creatief. Want wie wil er nu iPadden of smartphonen in de douche.

Brainstormstiften voor in de douche dus. Dat is mijn idee van dag 1.

PS: sorry voor die onnozele foto. De site vroeg om een webcamfoto. Ik hing in de zetel…

PPS: Wie al mijn ideedagen wil volgen, hierzo: eenideeperdag.be/looper/1240737. Misschien ook op deze blog. Ik weet het nog niet.

2 comments
Eva V.
Eva V.

Electromagnetische inkt en elektromagnetische spons? Ik ben geen wetenschapper, dus heb geen idee waarover ik spreek, maar het is het eerste wat in mijn hoofd opkwam. Nee, dat is niet waar. Het eerste wat in mijn hoofd opkwam was dat dit niet mogelijk is. Wie weet. Klinkt leuk :)