Ik had al lang nood aan wat vakantie. Maar met Elke die op zoek was naar een job was dat nogal moeilijk. Nu Elke werkt, meteen daar gecheckt om vakantie aan te vragen, en voila, van 1 tem 10 juli hebben we congé. En we hebben 6 nachten all-in geboekt in Bodrum, Turkije. Warmte, zon, strand, zwembad, buffet, poolbar, beachbar, poolsnackbar. 6 nachten all-in, waarbij de moeilijkste beslissingen zijn of we nog efkes in bed blijven liggen of toch nog net het ontbijt willen halen. Waar het grootste stressmoment van de dag zich voordoet wanneer ge uw handdoek op een ligstoel moet gaan leggen ’s morgens om hem te reserveren. Waar de dagelijkse content en artikels zich zullen voordoen in de vorm van een op papier gedrukte roman uit de bib, in plaats van blogposts en tweets. En waar mijn dagelijkse pendeltocht zal zijn tussen onze kamer en het zwembad.

Woensdagochtend vertrekken we. Misschien lees je hier wel iets, misschien ook niet.

Oja, een avontuurlijke vakantie houden we voor het najaar. Zo’n weekje all-in is plezant om wat tot rust te komen en te relaxen, maar toch niet voor elke vakantie. In het najaar doen we nog wel wat van citytrip en hotelleke of kamerke en stad ontdekken. Nu is het effe rusten.

0 comments