Hallo, ik ben Gerrit Vromant

Als social media coach begeleid ik bedrijven doorheen hun social media avonturen.

Aan de hand van (online) workshops, strategische of creatieve denksessies, sociale media campagnes of creatieve copywriting zorg ik ervoor dat bedrijven zich een weg kunnen banen door de social media jungle.

Ik hou van strategische vraagstukken en creatieve uitdagingen.

Ik ben een denker en een doener. Een ondernemer en een kennisdeler.

Ik coach, leer, vertel, inspireer, motiveer, schrijf en spreek sociale media.

Let’s talk

8 Jaar social media marketing ervaring

Online Marketeer, Wijs (2015)

webdesign-online-marketing-wijsAls online marketeer bij Gent’s Digital Agency Wijs verbreedde ik mijn blik van social media naar brede digitale marketing.Gerrit-klanten Wijs

 

Conversation Starter, Talking Heads (2013 – 2015)

Screen Shot 2016-08-06 at 22.15.04Bij Talking Heads leerde ik coachen en strategisch nadenken door samen te werken met grote en kleine Belgische bedrijven.

Gerrit-klanten TH

 

Social Media Consultant, Isobar (2010 – 2013)

Isobar Logo RGBBij Isobar, het digitale departement van Aegis Media leerde ik wat er nodig is om goede social media campagnes uit te denken en uit te voeren. Ons team groeide van 3 naar 12 op 2 jaar tijd.

Gerrit-klanten Isobar

 

Opleiding:

Erasmushogeschool, Bachelor Marketingcommunicatie (2007 – 2010)

EhB-logoAls student verdiepte ik me de laatste 2 jaar van de opleiding in alles wat met sociale media te maken heeft. Van afstudeerprojecten, tot stages, tot live-tweeten van de les.

 

Samenwerken? Eens babbelen? Mail mij voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Meer weten over mij?

Ik hou van moto’s, van muziek, van sporten en van reizen. Ik heb enorm respect voor ondernemers en mensen die ergens voor gaan. Ik woon in Torhout maar ben geen echte West-Vlaming. Ik drink al eens graag een goeie koffie. Ik schrijf graag en vertel al eens graag een verhaaltje. Ik maak vaak onnozele mopjes. Mijn vriendin Elke doet dan soms alsof ze lacht. Ik zie haar graag.

901763_10151526875038904_886566153_o

NÓG meer?

Laten we eens een babbelen