Aan de slag met sociale media op een gestructureerde en strategie manier? Of een praktische en interactieve opleiding nodig om bij te leren over hoe sociale netwerken net werken?

Ik bied volgende workshops aan:

Social Media Brainpicking

Na meer dan 6 jaar professioneel bezig zijn met social media ken ik de ins en outs van sociale media marketing. In deze Social Media Brainpicking Workshop zetten we ons gedurende een paar uur rond de tafel om al jouw praktische of strategische vragen te bespreken. Ideaal voor als je heel specifieke vragen hebt en met een expert wil overleggen.

Meer info »

Inbound, Content & Social Strategy Workshop

Aan de slag met een inbound marketing strategie? Content marketing strategie? Social media strategie? Ik begeleid jouw bedrijf graag naar een werkende strategie door onze beide expertises samen te leggen.

Meer info »

Start To Facebook/Tweet/Instagram/

Een praktische, plezante en interactieve opleiding over sociale media: Hoe werkt Facebook? Wat is het verschil tussen een RT (ReTweet) en QT (QuoteTweet)? Hoe krijg je meer likes, volgers, favourites? Hoe ga je aan de slag met Instagram?

In deze workshops gaan we aan de slag om jou en je collega’s de ins- en outs van social media platformen te leren.

Meer info »

Start Up, Rise Up

Startups zijn hot, maar startups moeten vooral groeien. Met goeie social media en content marketing kunnen startups snel schalen. Vanuit mijn ervaring met social media en content marketing, en mijn liefde voor start-ups bied ik een nieuwe interactieve workshop aan: “Start Up, Rise Up

Meer info »

Online cursus Facebook

logo-200X200Nu kan je ook online social media leren via mijn nieuw concept TeachMe.be.

Je bepaalt zelf je tempo, en aan de hand van de videolessen en werkbladen maak jij je eigen Facebook strategie.

Naar de online cursus Facebook »

Opleiding op maat

Op zoek naar een andere opleiding of workshop op vlak van inbound marketing, content marketing of social media marketing? Let’s talk.

Let’s talk »