Soms is het gewoon goed om er gewoon in te vliegen. Dat doet de 30 Dagen Facebook Challenge.

Of je nu al een Facebookpagina hebt of niet, deze challenge begeleidt jou om gedurende 30 dagen elke dag een Facebook update te publiceren.

Wat is de 30 Dagen Facebook Challenge

Vanaf dag 1 vliegen we er in met elke ochtend een praktische en heldere e-mail die je alles over Facebook uitlegt, en die je een opdracht voor de dag geeft.

In de besloten Facebook groep is er ruimte voor interactie tussen de deelnemers, vragen of opmerkingen. Een leuk neveneffect zijn de samenwerkingen en vriendschappen die uit de groep groeien.

FBgroep

Voor wie is de 30 Dagen Facebook Challenge

Deze challenge is gericht op zelfstandige ondernemers die zelf met hun Facebookpagina aan de slag willen, zonder te veel gedoe. Gewoon in het water springen en zwemmen.

Dat zijn onder andere: coaches, fotografen, bloggers, consultants, copywriters, event managers, webshop beheerders, webdesigners,
grafisch ontwerpers, yoga-trainers, lokale retailers, car-detailers, pr-verantwoordelijken, … en zaakvoerders uiteraard.

Het resultaat?

  • Meer fans of vind-ik-leuks op je bedrijfspagina
  • Meer bereik van je updates
  • Meer interactie op je updates
  • Meer kliks naar je website
  • Meer klanten of leads die je contacteren
  • Een beter zicht op wat de mogelijkheden zijn van Facebook marketing
  • Een betere uitwerking van je persoonlijke stijl en positionering
  • Genoeg inspiratie om ook de andere 335 dagen van het jaar vol te houden
  • Goede gewoontes en kennis die je levenslang kan toepassen

Ook meedoen?

Dit jaar namen al 400+ zelfstandigen deel aan de challenge. Schrijf je in voor de volgende editie via www.teachme.be/30fb/

Inschrijven »

catherine vanhullebuschEen massa waardevolle content over het gebruik van Facebook voor je business, hapklaar gebracht. Dat is de 30 dagen Facebook Challenge.
~ Catherine Vanhullebusch, Coach & oprichter Job Design

 

Elke SpinnewynIk leerde Gerrit kennen via de 30 dagen Facebook challenge. Gerrit heeft heel wat kennis over Facebook, en deelt deze graag op een professionele manier. De opdrachten die Gerrit ons geeft, helpen mijn Facebookpagina’s beetje per beetje groeien. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat het beheren van jouw social media accounts een plezante uitdaging wordt. Ik ben overtuigd van Gerrit zijn vakkennis, en zal in de toekomst zeker nog beroep doen op zijn diensten.
~ Elke Spinnewyn, Social Media Fotograaf

 

Esther CuyversHet is heel simpel, Gerrit kan op 15 dagen online training iets wat ik nooit zelf voor elkaar had gekregen. Zijn aanpak is vol van vakkennis & To The Point.
Hij is een vakman in hart en ziel. Met oog op de noden en de wensen van zijn klanten.
Aanrader absoluut !
~ Esther Cuyvers, In Walks