Social Media Brainpicking Workshop

Na 6 jaar heb ik wel al behoorlijk wat gezien op social media. Er zit dus behoorlijk wat in mijn hoofd. Daar kan jij van profiteren in een Brainpicking Workshop.

Een Brainpicking workshop is geen gewone presentatie of les, maar een sessie waarin jij het voor het zeggen hebt: je mag letterlijk mijn brain mag picken. Je mag me praktische vragen stellen, strategische vraagstukken op mij loslaten, mijn mening vragen, samen brainstormen over een campagne, creatieve content bedenken, de statistieken bekijken, of samen mopjes maken, … Alles kan. (Zolang het iets met social media te maken heeft, natuurlijk.)

Zin om in een paar uur te profiteren van mijn 6 jaar social media ervaring, en gericht en to the point een antwoord te krijgen op jouw vragen? Boek dan een Social Media Brainpicking Workshop.

Neem contact op voor een uitgewerkte offerte.