Nooit meer zonder inspiratie voor je Facebookpagina!

Meteen inschrijven

Je weet dat je elke dag op je Facebookpagina moet posten… Maar wát dan?…

Je surft wat rond op zoek naar inspiratie: een leuk idee, de perfecte link of een mooie foto?

En voor je het weet ben je een uur verder en staat er nog niets op je pagina.

En ondertussen staat die cursor daar maar te knipperen.

Het scheelt niet veel of je roept naar je scherm:

 “Jaja, schrijf iets. Maar wát? Wat moet ik dan schrijven, stomme Facebook?”

Zou het niet geweldig zijn om elke dag inspiratie te hebben voor op Facebook?

Zonder dat je er naar op zoek moet, maar gewoon op het moment dat je het nodig hebt… of beter nog… ervoor?

Zodat je elke dag wel een idee hebt om op Facebook te posten. Een idee waar jij mee aan de slag kan, dat je kan toepassen voor jouw bedrijf en jouw visie, en waarin jij jezelf kan zijn.

De kracht van limieten

In tegenstelling tot wat je zou denken zorgen limieten niet voor minder maar net voor MEER creativiteit. Dit concept van limieten wordt al eeuwen gebruikt om creativiteit te boosten. Denk maar aan haiku’s, de klassieke vorm van dichten en rijmen of het frame van een schilderij of foto

 Voor ons brein is het een kwestie van binnen de lijntjes kleuren, in plaats van naar een blanco blad staren. Van een richting te hebben om naartoe te werken.

Daarom heb ik de 30 Dagen Facebook Challenge bedacht:

30 Dagen Facebook Challenge logo
Yes, ik doe mee!

De 30 Dagen Facebook Challenge: dat is 30 dagen lang inspiratie en tips voor een Facebookpagina die leeft.

Zonder ads, zonder valse Taiwanse likes, zonder illegale trucjes. Gewoon door goeie updates.

Lien De Pau, Zeker Van Haar Zaak:

“Ik hou van tips die werken en Gerrit geeft die. Tijdens de FB challenge in juli 2016 zag ik het bereik van onze FB pagina stijgen van 16.338 naar 37.146 en de betrokkenheid bij onze berichten van 809 naar 2493. Tja, dat zegt alles he.”

Waarom de 30 Dagen Facebook Challenge?

Je weet dat je door elke dag te posten op je Facebookpagina je meer mensen bereikt, de interactie omhoog gaat en je fans vaker met jou in contact komen. En jij komt vaker met hen in contact. En dat zorgt voor meer likes. Maar vooral ook voor meer klanten. De 30 Dagen Challenge is een 30 dagen programma waarin je elke dag inspiratie krijgt voor je Facebook post (de opdracht van de dag) en je al doende alle mogelijkheden van Facebook ontdekt, zodat ook jij een Facebookpagina kan doen leven. Zowel beginners als gevorderden leren altijd iets bij en gebruiken de opdrachten om hun Facebookpagina te doen groeien, en zo nieuwe leads, contactaanvragen of klanten te verkrijgen.

Misschien eerst even mezelf voorstellen

Hey, ik ben Gerrit Vromant, en ben al meer dan 8 jaar geobsedeerd door sociale media.

Nog voor Facebook er was maakte ik tijdens mijn schooltijd online fora om samen met vrienden te kunnen discussiëren (ok, in de realiteit was het vaker gezever dan serieus, maar toch :)). Na mijn studies deed ik 6 jaar ervaring op bij verschillende gespecialiseerde socialemediabureau’s, waarbij ik de Facebookpagina’s van grote en kleine klanten mocht beheren. Maar na een tijdje begon het te knagen: wat voor goeds doe ik eigenlijk in deze wereld?

Daarom zette ik in 2015 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap om de kleine zelfstandigen te helpen met hun social media marketing. Want de meeste grote bedrijven hebben het ondertussen wel al onder de knie, maar vele kleine zelfstandigen en KMO’s hebben het nog steeds moeilijk met sociale media.

De meeste zelfstandigen die ik ken hebben een geweldige droom, een prachtige visie en de ballen om ergens voor te gaan, ookal is de toekomst onzeker en soms zelf schrikwekkend. Ze zijn vol passie en geweldig in wat ze doen… maar ze zijn geen marketing specialisten of verkopers. Laat staan “verkopers van zichzelf”.

Het ding is:

Om een goede en levendige Facebookpagina te hebben hoef je helemaal geen marketing specialist te zijn. Met de juiste begeleiding vertaal je jouw dromen, visie en passie naar een Facebookpagina die leeft, en die je helpt je bedrijf te doen groeien. En daar help ik bij als social media coach.

Daarom ben ik nu op missie om zo veel mogelijk zelfstandigen te helpen door die begeleiding te geven. Zo help ik mee bouwen aan jouw droom, al is het maar voor een klein stukje. En dat maakt mij gelukkig.

Sinds de zomer van 2016 mocht ik al meer dan 1.000 zelfstandigen begeleiden met de 30 Dagen Facebook Challenge om hun Facebookpagina te doen leven (zowel tijdens als na de Challenge). En ze zo meer vertrouwen in hun eigen communicatie te geven, hun bedrijf te doen groeien, en -jawel- gelukkig te zijn.

Word jij de volgende?

Waarom Facebook ideaal is voor jouw bedrijf

Dat wil ik!

Dit krijg je in de 30 Dagen Facebook Challenge

Meer vertrouwen in jezelf op Facebook door de dagelijkse mail

Je krijgt van mij 30 dagen lang bij het krieken van de dag een e-mail die je leert hoe Facebook juist werkt en wat jij kan doen om daarvan te profiteren. Op 30 dagen leer je al de geheimen van Facebook kennen en kan je die gebruiken om jouw Facebookpagina te doen groeien.

Meer likes nodig? Wat zijn goede afbeeldingen? Hoe schrijf je de perfecte update? Het komt allemaal aan bod. Zo word je steeds meer en meer vertrouwd met de mogelijkheden van Facebook.

De e-mails zijn praktisch, meteen toepasbaar en plezant om te lezen. Sommige deelnemers geraken zo gewend aan elke ochtend mijn e-mails lezen en kijken er zo naar uit dat ze ’s avonds al over mij dromen. True story.

>>> Klik hier voor enkele van de thema’s die behandeld worden in de e-mails <<<

Elke dag inspiratie voor een levendige Facebookpagina

In elke mail zit een opdracht van de dag. Met deze opdracht kan je zelf aan de slag gaan om er jouw eigen ding van te maken. Jouw bedrijf, jouw Facebookpagina, jouw updates.

De opdrachten zorgen er voor dat je elke dag inspiratie hebt, en je zo zonder problemen elke dag kan posten. Voor je het weet wordt het een gewoonte (dat duurt gewoonlijk zo’n 30 dagen) en ben je vertrokken.

De ene opdracht is al wat gemakkelijker als de andere. En misschien zal niet elke opdracht perfect passen bij jou of een geweldige post opleveren. Maar het gaat er om dat je afwisselt, experimenteert en kijkt wat werkt voor jou.

Iets gemist? Het e-boek weet alles.

Een dagje geskipt of iets niet helemaal kunnen opvolgen? No problemo. Als 30 Dagen Facebook Challenge Groupie krijg je na de Challenge het 30 Dagen Facebook Challenge e-boek met alle e-mails en opdrachten mooi verzameld. Goed voor zo’n 160 pagina’s praktische tips. Zo hoef je niet meer door je mailbox te gaan zoeken wanneer je nog eens iets wil nalezen. Kwestie van het je gemakkelijk te maken.

Extra bonus:

Efficient posts maken en inplannen met een content kalender

De 30 Dagen Facebook Challenge duurt 30 dagen… Je leert enorm veel op korte tijd. Maar wat na die 30 dagen? Je ontvangt dan van mij geen inspiratie meer voor je dagelijkse Facebookpost.

Maar geen nood, in deze bonus videoworkshop leer ik je hoe je op 1 uur tijd voor 1 of zelfs 4 weken vooruit kan werken door gebruik te maken van een content kalender. Ik toon je wat een content kalender is, wat de voordelen zijn en hoe je ermee start. Zo kan je na deze 30 dagen ook blijvend genieten van meer bereik, meer interactie en gewoonweg steengoede posts.

Deze workshop is enkel inbegrepen in de “premium” optie.

Wat brengt dat eigenlijk op, zo’n 30 Dagen Facebook Challenge?

Een paar voorbeelden van enkele van de vorige 1.000+ deelnemers:

Linsey bracht haar pagina van 91 naar 114, maar vooral haar bereik ging omhoog 2.074 naar 17.250 mensen tijdens de 30 Dagen Challenge.

Anja lanceerde haar pagina op dag 1 van de 30 Dagen Facebook Challenge en ging op 4 weken naar 390 likes.

Ingrid en Nelly publiceerden tijdens de challenge beide een bericht dat meer dan 40 keer gedeeld werd.

Annelies kreeg haar 1000ste like erbij en deed haar bereik maal 5: van 7.500 naar 38.000.

Katleen had al 3 jaar een pagina maar deed er niets mee… Na lang twijfelen haalde haar eerste bericht meteen 500 views op 2 dagen tijd.

Dit is wat zij er van vonden:

Ik doe ook mee!

Wil jij ook een levendige Facebookpagina?

Schrijf je NU in en start vandaag al met jouw 30 dagen Facebook Challenge! Of morgen. Of over een week. Je kiest zelf wanneer jouw 30 dagen starten!

30 Dagen Facebook Challenge

Basis

Premium

30 Mails met tips over Facebook Ja Ja
30 Inspirerende opdrachten voor je Facebookposts Ja Ja
Het 30 Dagen Facebook Challenge E-boek Ja Ja

Bonus:

Online workshop: Efficient posts maken en inplannen met een content kalender Ja

 Prijs:

€ 99,-
(Excl. BTW)

€ 114,-
(Excl. BTW)

Betaal 100% veilig via je favoriete bank
Inschrijven
Inschrijven

Komt de timing nu niet goed uit? Net een drukke periode? Geen probleem, ik snap dat. Je kan je nu alvast inschrijven voor de Challenge en dan starten wanneer je wil. Met 1 klik op de knop zet je jouw 30 Dagen Facebook Challenge in gang.

Wat gebeurt er nadat je op “inschrijven” klikt

Als je op inschrijven klikt kom je rechtstreeks op de checkout-pagina. Daar geef je al je facturatiegegevens in (die komen later op de factuur te staan). Je betaalt ook rechtstreeks online via de veilige omgeving van de door jou gekozen bank. Eens de betaling in orde is krijg je meteen de bevestigingsmail en kan je op de gele knop klikken om je challenge te starten.

Wie wil kan ook na inschrijving kiezen om intensiever met mij samen te werken en te gaan voor de Doe Het Samen optie. Daarbij krijg je elke dag feedback op elk van je posts (wat er goed is, wat er eventueel beter kan) en kan je mij al je vragen stellen tijdens de 30 Dagen Facebook Challenge Coaching Calls.

Ok, schrijf mij maar in

Ook zij gingen je voor:

Sara Borremans, van Kanli.be

“Ik help groeiende ondernemers om de administratieve hoofdpijn aan te pakken. De administratieve workload proportioneel afbouwen en toch beter het overzicht bewaren.

De 30 Dagen Facebook Challenge kwam gewoon perfect getimed! Ik had nog geen Facebookpagina en te weinig inspiratie, vond ik. Maar ik wilde daar verandering in brengen. De challenge bleek het ideale duwtje in de rug. En het loont! Meer zichtbaarheid, meer mogelijkheden om met relatief weinig inspanning je eigen netwerk te overstijgen. De Facebookchallenge bracht en brengt me inspiratie, motivatie, inzicht en een aantal toffe uitwisselingen met andere deelnemers. Geen vraag is Gerrit te veel! Een echte aanrader!”

Sophie Claeys, van The Yoga Bar

“Ik maakte bij de opstart van mijn bedrijf een facebook pagina en postte er af en toe iets op. Maar het was redelijk…ad hoc allemaal. Na 1 jaar had ik ongeveer een 60-tal posts verzameld. Ja – dat lees je goed: ik hield ongeveer het tempo van 1 post per week aan. En dat was niet genoeg. Bovendien beleefde ik er ook absoluut geen plezier aan en voelde het als een vervelend jobke dat ik nu eenmaal moest doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe? Welke strategie moest ik hierbij volgen?

In juli 2016 kondigde Gerrit een 30 dagen FB challenge aan. Ik schreef me meteen in, in de hoop om wat inspiratie te kunnen opdoen voor het vullen van mijn FB pagina. Gedurende 30 dagen hielp Gerrit mij (samen met +100 andere KMO’s en zelfstandigen) elke dag iets op Facebook te posten. Elke dag kreeg ik een handige content tip in mijn mailbox die ik onmiddellijk kon toepassen en uit testen. 

Toegegeven – ik implementeer nog lang niet alles van wat hij me leerde, maar ik streef er in elk geval naartoe. Want – niet alleen mijn bereik ging omhoog, ondertussen is ook het aantal volgers op mijn pagina meer dan verdubbeld!”

Dat wil ik ook

30 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie!

Twijfel je? Niet zeker of dit voor jou is? Of je wel mee kan?

Geen paniek, je krijgt mijn 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! Ben je niet tevreden met de 30 Dagen Challenge? Mail mij dan voor het einde van de challenge en je krijgt 100% van je investering terug.

Yep, je mag dus de volledige 30 dagen meevolgen. Staat het je niet aan, mail me dan en ik stort je je geld meteen terug. De e-mails mag je houden :).

Doe jij net zoals honderden andere ondernemers mee met de 30 Dagen Facebook Challenge?

Meegaan of achterblijven

Kijk, ik wil je niet bang maken. Maar bekijk het even zo: acht op de tien 12-jarigen heeft een smartphone. Jouw toekomstige klanten zijn vergroeid met sociale media. Van Facebook tot Snapchat, Instagram, Twitter of WhatsApp. We leven in tijden waarin alles snel verandert. Wie niet mee evolueert blijft helaas achter. En ja, het kan nog wel even goed gaan. Maar er is geen succesformule die jaren lang blijft werken. Facebook is de plek waar mensen nu online het meeste tijd doorbrengen, en dus de beste plek om als bedrijf aanwezig te zijn.

De paradox van tijd

Ok, ik ga er niet om liegen. Een Facebookpost schrijven kan soms wat tijd in nemen. Zelfs met de opdrachten die ik geef ter inspiratie… je moet er zelf nog mee aan de slag. Maar, de bedoeling van de 30 Dagen Facebook Challenge is dat je leert hoe je ze sneller en beter kan maken. Alle begin is moeilijk en het lijkt soms traag te gaan. En dan lijkt het alsof je tijd verspilt… maar eens je het goed onder de knie hebt vlieg je er als een echte Tommeke Boonen door en win je die tijd zo terug.

Laat mij je helpen

Als ondernemer weet je dat het loont om te investeren in jezelf. Je leest boeken, je volgt cursussen, je leert continu bij. Waarom? Omdat van anderen leren zo veel beter is dan zelf alles te moeten ontdekken. Zo leer je niet alleen uit je eigen ervaringen maar ook uit die van iemand anders. Waarom zou je fouten maken als iemand anders er al oplossingen voor heeft? Ik zeg niet dat je zonder de 30 Dagen Facebook Challenge geen levendige Facebookpagina kan beheren. Tuurlijk niet. Er zijn voldoende bedrijven en zelfstandigen die het doen zonder mijn hulp. Maar dat het jou kan helpen, daar ben ik wel zeker van.

Help mij, Gerrit

Misschien zit je met een van deze vragen?…

Je kan meteen starten met de Challenge. Als je je vandaag inschrijft krijg je meteen mail #0 met de voorbereiding. En vanaf dan kies je zelf wanneer je start. Eens je op de start knop duwt mag je elke ochtend naar mijn mail uitkijken, 30 dagen lang :).

Yes, je kiest dus zelf wanneer je start. Past het nu even niet maar wil je wel heel graag meedoen en wil je profiteren van de korting? Schrijf je dan in en klik op de startknop wanneer het voor jou past.

De opdrachten zijn ideeën voor je dagelijkse Facebook post. Je kan daar zo creatief mee omgaan als je wil, en als je eens liever iets anders post mag dat ook natuurlijk.

Ik ben iemand die er van overtuigd is dat als je iets goed wil doen, je er consistent mee bezig moet zijn. Ookal is het maar een zijproject of bijberoep: hoe consistenter je bent, hoe beter het resultaat.

Daarom gaan we ook gewoon in het weekend door met de 30 Dagen Facebook Challenge. Voorzie elke ochtend best zo’n 10 à 15 minuten om de mail te lezen en met de opdracht aan de slag te gaan.

De tips en de opdrachten zijn voor iedereen toepasbaar.

De challenge is echt gericht op zelfstandigen, die zelf het gezicht zijn van hun bedrijf: Coaches, creatieven, ondernemers, winkeleigenaars, webshopeigenaars, yoga-docenten, workshopgevers, …  Eigenlijk zo goed als iedereen die iets ter verkopen of te vertellen heeft. Zowel B2B als B2C. Ben je niet zeker of het wel iets voor jou is? Mail me dan op gerrit@gerritvromant.be

Absoluut. De challenge is zo opgebouwd dat iedereen mee kan. Zowel absolute beginners als geavanceerde marketeers leren er uit.

Ik ga er van uit dat je met een computer werkt. Je kan een smartphone of tablet gebruiken, maar die heeft niet alle functies.

Als je nog geen Facebook account (profiel) of Facebook pagina (bedrijfspagina) hebt kan je er eentje aanmaken voor de start. Heb je hier hulp bij nodig? Mail mij dan op gerrit@teachme.be, dan help ik je op weg.

Neen. Je hebt niets meer nodig dan een laptop en internet. En een Facebookpagina, natuurlijk, maar die is volledig gratis. Ik toon je even hoe de advertenties werken, maar je bent niet verplicht hiermee aan de slag te gaan.

Na inschrijving bied ik je wel nog de optie om in te schrijven voor de Feedback optie, waarbij je van mij op elke post feedback krijgt en je elke week kan inbellen tijdens de Coaching Call. Maar dat is niet verplicht.

Mail mij op gerrit@teachme.be en ik help je op weg. Ik probeer binnen de 48u mijn mails te beantwoorden.

Ik ga er voor
Terug naar gerritvromant.be