//widget.manychat.com/1716277485276441.js https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-41065583-1

Fantastisch, je bent binnen!
Dit is je eerste snelle stap: 

Om je MAC-maand een vliegende start te geven, organiseren Elke en Gerrit de komende weken 3 Roadmap Workshops.

De Roadmap workshops mag je zien als het programmeren van de GPS. We starten met het bekijken en analyseren van je huidige situatie, gaan dan lekker groot dromen van je uiteindelijke grote doel en maken het tenslotte weer realistisch door ons tussentijdse 12 maanden doel te bepalen.

Deze sessies deden we in september ook met onze mastermind leden en zorgden meteen al voor grote shifts in hun business model, manier van denken en hun omzet.

Dat gunnen we jou natuurlijk ook! 

Deze workshops zullen je ook klaarheid geven in wat jouw next steps zijn en welke onderdelen van de MAC voor jou op dit moment het meest relevant zijn, zodat je je niet hoeft te laten overweldigen door de hoeveelheid content en alle mogelijkheden die we aanbieden.

Kortom, de roadmap workshops zijn de best mogelijke start om impact te gaan maken met de tools die je in de MAC ter beschikking hebt. 

We hopen je dus daar te ontmoeten :-) 

 

Zet de workshops alvast in je agenda:

Roadmap workshop 1: 28 oktober 2020 / 14:00 - 15:30

In deze workshop analyseren we de huidige staat van je zaak, en speuren we naar je blinde vlekken. Hoe komt het dat je zaak nu nog niet stroomt? Een beetje zoals 't tv programma "Andermans zaken" dus :-) 


Roadmap workshop 2: 11 november 2020 / 14:00 - 15u30

In deze workshop kijken we naar de (verre) toekomst, we gaan groots dromen en maken we een heus visionair business plan voor jouw zaak met daarin veel plezier voor jou en veel impact voor al je klanten - zonder dat je veel MOET werken (als je dat wil mag dat natuurlijk hé ;-)).


Roadmap workshop 3: 18 november 2020 / 14u00 - 15u30

In deze workshop brengen we je grootse dromen en plannen terug wat dichterbij, wat haalbaarder, wat realistischer en maken we korte termijn plannen & doelen. We gaan ook in op slim doelen stellen, overvloed manifesteren als je blut bent, en snel resultaten neerzetten.


Je ontvangt voor we live gaan telkens een link via email om in te loggen in onze Zoom meeting! Zorg voor een stylo + schriftje (of een worddocument) 


Kan je er niet live bij zijn? Geen ramp, we bezorgen je uiteraard ook de opnames. Plan dan alvast nu in wanneer je de opname gaat bekijken!