De Facebook SuccesFormule 2017-02-17T22:39:28+00:00

Haal jij al het maximum uit Facebook?

Je weet wel min of meer hoe Facebook werkt…

Maar wil jij nóg meer halen uit je Facebookpagina?
Nóg meer bereik, meer interactie, meer kliks en meer klanten?

Een succesvolle Facebookpagina beheren is niet eenvoudig.
Er kruipt bloed, zweet en tranen in.

Maar het hoeft niet moeilijk te zijn.
Als je weet hoe je het moet aanpakken.
Het is een kwestie van een goed plan.

Een plan dat je op weg brengt naar succes.

Daarom heb ik De Facebook SuccesFormule ontwikkeld.

De Facebook SuccesFormule helpt jou om in 5 stappen van jouw Facebookpagina een succes te maken.

Wat is De Facebook SuccesFormule?

Ik doe mee

De Facebook SuccesFormule is de methode die ik gebruik bij mijn individuele coaching klanten om hun social media communicatie op te zetten of te verbeteren.

In zo een workshop zetten we ons gedurende één of meerdere dagen samen aan tafel en aan de whiteboard om na te denken over hoe we hun social media zouden aanpakken.

Deze workshop heb ik nu vertaald naar een online cursus, waar jij zelf mee aan de slag kan.

Wat zijn de 5 stappen van De Facebook SuccesFormule?

Hoe werkt het?

Doelen:

Start met te bepalen waar je naartoe wil. Wat is je grote doel? Wil je meer bezoekers op je website? Meer leads die je e-boek downloaden? Een extra manier om je klanten op de hoogte te houden en upsell te doen?

Identiteit:

Een persoon heeft een persoonlijkheid. Maar een merk heeft ook een identiteit. Als zelfstandig ondernemer ben jij je merk, maar hoe speel je die identiteit uit? Wat drijft jou?

Klanten:

Nu je jezelf kent is het tijd om je klanten ook wat beter te leren kennen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat is Het Probleem en waar zijn ze naar op zoek? Hoe kan jij als bedrijf communiceren zodat je klanten JA zeggen?

Content:

Nu je weet wie je zelf bent, en je kent je doelgroep, is het tijd om content te maken die blijft plakken. Facebook updates die je klanten willen lezen en waar ze wél op reageren.

Evalueren:

Facebook is een speeltuin, en je kan elke dag nieuwe experimentjes maken. Maar je moet ze ook analyseren, zodat je kan stoppen met wat niet werkt en meer kan doen van wat wel werkt.

De Facebook SuccesFormule helpt jou in 20 videolessen om van je Facebookpagina een succes te maken.

 

Ze zeggen wel eens dat mensen met passie niet de beste verkopers zijn. Maar ik ben er van overtuigd dat je er toch goed in kan worden. Je moet het enkel niet als “verkopen” zien maar als “communicatie”.

Daarom werkt de Facebook SuccesFormule zo goed. Je focust niet op verkopen, maar het verkopen gaat vanzelf.

Wat is er inbegrepen?

20 Videolessen:

Je krijgt levenslang toegang tot de 20 videolessen die je doorheen de 5 elementen begeleiden, goed voor zo’n 4 uur les. Alles is online dus je kijkt waar en wanneer je maar wil, of dat nu alles op 1 dag is of elke week een uurtje, dat kies je helemaal zelf.

Waarde: € 1.200

4 Bondige werkboeken:

Ben jij ook zo iemand die wel kan nadenken… maar ook niet in het wilde weg alles kan gaan verzinnen? Dan komen de werkboeken zeker van pas. Dankzij deze werkboeken vertaal je je gedachten snel naar papier. Je zal ervan versteld staan.

Waarde: € 199

TeachMe Social Mastermind Facebook groep:

Word lid van deze exclusieve Facebook groep, enkel voor TeachMe leden waar we ervaringen en expertise delen. Ik ben er ook om je vragen te beantwoorden, moest je die nog hebben.

Waarde: € 99

Bonus: Wedstrijden op Facebook:

Het gevaar van de “Like, Share & Win” en hoe je dan wel een wedstrijd op Facebook kan organiseren.

Waarde: € 49

Bonus: Een Facebookpagina maken

Hoe maak je in 5 minuten een Facebookpagina voor moest je daar nog mee moeten starten.

Waarde: € 49

Aan de slag?

  • 20 videolessen van De Facebook SuccesFormule (€ 1.200)
  • 4 werkbladen om de denkoefeningen te vergemakkelijken (€ 199)
  • Toegang tot de TeachMe Mastermind Facebook groep (€ 99)
  • Bonus: Een Facebookpagina aanmaken (€ 49)
  • Bonus: Facebook Wedstrijden (€ 49)

Totale waarde: € 1.596

Nu te koop aan: € 399 (excl. BTW)

Ik doe mee

Niet tevreden? Geld terug!

Kijk, ik ben er zeker van dat je hiermee van jouw Facebookpagina een succes kan maken.

Daarom bied ik een 14 Dagen “Niet Tevreden? Geld Terug!”-Garantie. Ben je niet tevreden over de cursus, mail me dan binnen de 14 dagen en ik stort je geld terug. Geen risico dus.

Liever een live workshop?

Dan is er voor jou het ***VIP*** pakket:

  • Je krijgt het volledige De Facebook SuccesFormule basispakket
  • Na de cursus plannen we 1 volledige dag in om jouw naar het volgende niveau te tillen: The Next Level Workshop
  • We bespreken jouw vragen, bekijken waar je vast zit, wat je nodig hebt, etc…
  • Om jou echt te doen knallen op Facebook en van jouw business een echte winstmachine te maken.
  • Datum en uur spreken we samen af.

Totale prijs: € 1.399

Ik ga voor ***VIP***

Nog aan het twijfelen?

Denk je nu: dat ziet er interessant uit… maar heb ik dit echt nodig? Kan ik niet gewoon wat opzoeken op Google en experimenteren?

Wel, bedenk je even hoe veel jouw tijd je waard is. Hoe veel kan je verdienen op een uur? 50 euro? 100 euro? Wat geeft dat op een volledige dag?

En hoe veel tijd zou je steken in het googlen naar informatie, dat samenpuzzelen tot een coherent geheel, om dan te ontdekken dat het eigenlijk al verouderde informatie is die niet meer klopt? Is dat jouw “maximale uurprijs” waard?

Of bedenk eens alle opportuniteiten en nieuwe klanten die je laat liggen door hier nu niet mee aan de slag te gaan. Of de stress en onzekerheid van niet weten hoe je het moet aanpakken.

Dit is je kans. In 1 pakketje alles wat je nodig hebt om van jouw Facebookpagina een succes te maken. En dat voor maar € 399.

Voor wie is deze cursus?

Heb jij genoeg van een Facebookpagina die eigenlijk niets opbrengt? Wil jij je bedrijf een stevige boost geven en van die Facebookpagina een knaller maken?

Dat is de Facebook SuccesFormule iets voor jou.

Deze cursus werd al gevolgd door marketing-, business-, job- en andere coaches, fotografen, marketeers, tuiniers, zaakvoerders, immo-kantoren, BnB-eigenaars, consultants, start-ups, kledingsadviseurs, kunstenaars.

Niet zeker of hij ook voor jou toepasbaar is? Mail mij, je krijgt een eerlijk antwoord.

Ik doe mee

Ga aan de slag met je Facebookpagina

Met de Facebook SuccesFormule stel je met 5 elementen een plan op om van jouw Facebookpagina een succes te maken.

Je krijgt 20 videolessen die je de 5 stappen uitleggen en je helpen die content te creëren.

Je krijgt 4 werkbladen die je helpen nadenken over jouw plan.

Je krijgt 2 bonusvideo’s over hoe je een wedstrijd kan organiseren op Facebook en hoe je snel een pagina aanmaakt.

En je krijgt toegang tot de Facebook groep.

Ga je voor het VIP pakket? Dan krijg je nog een volledige dag met mij erbij er bovenop.

Ik ben Gerrit Vromant en help al 6 jaar grote Belgische bedrijven te groeien dankzij social media. Nu ben ik op missie om elk Belgische bedrijf te leren profiteren van de mogelijkheden van sociale media.

Vaak Gestelde Vragen

Deze cursus is specifiek opgesteld voor ondernemers, KMO’s, zelfstandigen, freelancers, artiesten, … Iedereen die zijn bedrijf wil doen groeien en zelf met zijn Facebookpagina aan de slag wil.

Dat zijn coaches, copywriters, schrijvers, web developers, designers, fotografen, bloggers, youtubers, horeca-eigenaars, detailhandels, groothandelaars, immokantoren, meubelmakers, autobedrijven, evenementen-organisatoren, modewinkels, transportbedrijven, industrieën, scholen, reisbureaus, uitzendkantoren, …

Ja, stuur mij na je aankoop een mail op gerrit@teachme.be en dan bezorg ik je een factuur.
Je kan zowel via VISA / Mastercard als via Paypal betalen. De betaling gebeurt via Stripe, en is 100% veilig.
Wel, je krijgt levenslang toegang tot de cursus. Dus doe er gerust zo lang over als je wil. Maar ik raad je aan er toch niet zo lang mee te wachten.
De video’s zelf duren zo’n 4 à 5 uur. Je kan alles op 1 dag doornemen, of rustig elke week 1 module, dat kies je zelf.

Maar naast de video’s zijn er natuurlijk de werkboeken en denkoefeningen. Over die dingen nadenken kan soms wel even tijd in beslag nemen.

Maar uiteindelijk bespaar je hier gigantisch veel tijd mee doordat je daarna super veel efficiënter werkt.

Alles gebeurt Online. Na betaling word je meteen doorgestuurd naar de digitale leeromgeving. Daar vind je alle lesvideo’s en werkbladen, waar je meteen mee kan starten. Alle lessen zijn meteen beschikbaar.
Na aankoop van het VIP pakket neem ik persoonlijke met je contact op om de afspraak vast te leggen. De afspraak gaat door  op een onderling afgesproken moment.
Mail me op Gerrit@gerritvromant.be, dan lossen we dat 1 op 1 op.
Ik bied een 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie. Ben je niet tevreden over de cursus, mail me dan en ik stort je je geld terug. Geen risico dus.
Maar, ik verwacht wel dat je actief hebt deelgenomen aan de cursus: de video’s bekeken, de oefeningen gemaakt, je vragen of moeilijkheden in de Facebookgroep hebt gepost. Het gaat natuurlijk niet vanzelf hé.
Wel, ik snap dat je nu niet gemotiveerd bent om elke dag een Facebook update te doen, omdat het nogal overweldigend is en je niet goed weet wat je juist moet doen. Maar met deze cursus krijg je een stappenplan die je naar een strategie brengt. Een strategie zodat jij weet wat er moet gebeuren en hoe je het moet doen. Dus ja, je gaat zeker meer gemotiveerd zijn.
Ben jij een ondernemer, een freelancer, een zelfstandige, een blogger of werk je in een KMO en wil je de kracht van Facebook inzetten om je business te doen groeien? Dan ja.
Heb je al vanalles geprobeerd maar is het resultaat uitgebleven? Dan ja.
Wil je je Facebookpagina naar the next level brengen en echte resultaten behalen met een systeem dat zijn doeltreffendheid bewezen heeft? Dan ja.

Wil je liever wat blijven dobberen, dagen spenderen aan dingen opzoeken, ze testen en tijd en geld verspillen. Dan is dit niets voor jou. Maar even goede vrienden.

Wel, ik ben behoorlijk bevooroordeeld, maar ik ben zeker van wel.
Kijk, er zijn bedrijven die mij 1000-en euro’s betaald hebben om het ze live te komen uitleggen. Dan deden we workshops van 1, 2 of zelfs 4 dagen. Door de cursus online te volgen bespaar je daar enorm op.
Niks, nada, noppes. Ik verwacht wel dat je een Facebook profiel hebt en min of meer weet hoe je Facebook gebruikt op persoonlijk vlak. Maar dat lijkt me geen probleem.

Als je wat marketing of Facebook ervaring hebt ga je sneller vooruit gaan. Maar in principe is het niet nodig.

De cursus kost € 399 exclusief BTW. Daar wordt 21% BTW boven opgeteld, dat komt op € 482,79. De BTW kan je aangeven en aftrekken indien je BTW-plichtig bent.
Nu kopen

[tawkto]