Webinar aanbod afgelopen. Lid worden van Spark kan nu hier

00
DAGEN
00
UUR
26
MIN
38
SEC

Vergroot je impact & inkomen dankzij social media

Ben je coach en wil je meer klanten aantrekken dankzij Facebook of Instagram?

"Vroeger was posten op social media een echte struggle. Maar nu is het een moment waar ik echt naar uitkijk nu."

"Ik vind het heerlijk om jullie sparks in mijn mailbox te krijgen. En dat voor iemand die altijd inspiratie heeft.

"Mijn berichtbereik is van honderden naar meer dan 20.000 gegaan"

Spark helpt jou om je impact en je inkomen te vergroten dankzij sociale media

Dit krijg je als je lid wordt van Spark:

Elke maand 30 of 31 nieuwe Sparks of Inspiration

Onze Sparks of Inspiration inspireren jou om consistent je eigen unieke posts te schrijven die klanten gaan aantrekken. Dankzij deze Sparks Of Inspiration is "ik weet niet wat te posten" geen excuus meer en ga jij steeds vlotter, efficiënter en betere posts maken. Resultaat? Meer bereik, meer interactie en meer klanten.

MasterClass: De StoryTeaching Methode

In deze MasterClass ontdek je de geheimen en technieken achter de StoryTeaching Methode. Je leert waar je verhalen vandaan haalt en hoe je ze schrijft op een manier waarop iedereen aan jouw virtuele lippen hangt, zodat je vind-ik-leuks en volgers steeds meer gaan uitkijken naar jouw inspirerende posts en steeds meer verlangen krijgen om klant te worden bij jou.

Wekelijkse feedbacksessie

De beste manier om beter te worden in iets? Het elke dag doen en constructieve feedback krijgen. In Spark kan je elke week 1 van je posts insturen voor de feedbacksessie van de week en wij vertellen je waar je in de toekomst op kan letten om nog betere posts te maken.

Maandelijkse MasterClasses

Elke maand zoomen we in op 1 specifiek aspect van social media, zodat je in kleine stapjes grote resultaten kan neerzetten. Alles weten over Facebook groepen? Instagram? Advertenties? Verkopen op social? We've got you covered.


Facebook & Insta Wiki

In de wiki's vind je het antwoord op al je praktische en technische vragen over Facebook & Instagram. Van wat voor type posts je best maakt, wanneer je post, hoe je meer likes of volgers krijgt tot wat je kan doen om je algoritme te verbeteren.

De Spark community

Ooit eens geprobeerd in contact te komen met de mensen achter Facebook of Instagram? Yep, onmogelijk. Gelukkig zijn wij elke dag beschikbaar voor je vragen in onze Spark community. Hier kan je al je vragen stellen over groeien op sociale media en je laten inspireren door andere coaches en ondernemers. 

TIJDELIJKE BONUSEN:

Social Media Strategie Cursus

In deze cursus ontdek je wat jou onderscheidt van jouw concurrenten, wie jouw ideale klant is en waarom die dan voor jou zou moeten kiezen, zodat al je social media veel gemakkelijker én beter wordt.

1 maand gratis SmarterQueue (twv € 19,99,-)

Gebruik je meerdere social media kanalen? Of wil je gewoon efficiënter posts inplannen en meer tijd besparen?
Dan is een tool als SmarterQueue extra handig om sneller, efficiënter en op de juiste manier posts in te plannen over meerdere kanalen tegelijk, zonder dat je daarmee benadeeld wordt door het algoritme.
Dankzij ons kan je SmarterQueue 60 dagen gratis proberen in plaats van de gewoonlijke 14.

Inbegrepen in Spark:

 • Elke maand 30 of 31 Sparks Of Inspiration
 • Wekelijkse feedbacksessie
 • Maandelijkse Workshops & MasterClasses 
 • De Spark Community
 • Facebook & Insta Wiki
 • BONUS: Social Media Strategie Cursus
 • TIJDELIJKE BONUS: 1 maand SmarterQueue

Hoe zou jouw business, jouw onderneming, jouw praktijk veranderen als jij consistent goede, waardevolle, inspirerende posts zou schrijven?

Posts waarmee je aantal volgers toeneemt, je bereik vergroot
en die van fans klanten maken.

Welke impact zou dat hebben?
Op je bedrijf en op je leven?

"Spark geeft me serieuze motivatie en ik verschiet van het bereik dat ik ineens krijg met mijn schrijfsels. Beste beslissing van dit jaar."

"Dankzij Spark weet ik steeds beter hoeveel ik van mezelf wil tonen en hoe ik mijn doelgroep kan raken waardoor ik moeiteloos die klanten aantrek die helemaal bij mij passen"

"Ik ben hier als mens én als coach door gegroeid en dat werpt zijn vruchten af op elk vlak!"

"Het is heerlijk om jezelf te kunnen zijn in je marketing. Het gaat moeiteloos , de mensen die klant worden doen dat om wie jij ècht bent. Hoe plezanter kan het worden?"

Webinar aanbod is verlopen

Schrijf je in via https://www.gerritvromant.be/spark/

Dit is wat onze "Sparkies" er zelf over zeggen:

Je staat nooit alleen

Ik had echt nood aan een leidraad voor mijn social media, en inspiratie voor mijn dagelijkse posts. En die heb ik gevonden in Spark.Het is fijn te weten dat je niet alleen staat met een aantal vragen en het geeft een boost om nieuwe posts te maken. Ik heb ook geleerd dat ik gewoon mijn eigen verhaal op een authentieke manier mag vertellen.Weet je even niet goed hoe aan social media te beginnen? Dan is Spark wat voor jou. Gewoon doen!

profile-pic
Lily Verbiest
Loopbaancoach @ Arbores

Me like!!

Net de masterclass "content calendar" bekeken. Zeer duidelijk, to the point & motiverend. Me like!!

profile-pic
Elfi Strackx
HR Specialist Positive Vibes

De Sparks of Inspiration werken super!

In mijn eerste week heb ik al: 2 inschrijvingen voor mijn Ibiza retreat, 35 downloads van mijn gratis weggever waarvan 25 nieuwe emails en 2 inschrijvingen voor mijn infosessies. Ook de vragen en reacties van de andere deelnemers zijn inspirerend.

profile-pic
Kristel Van Belle
Soul Business - Healing, Medium & Soul Coaching

Ik weet gewoon dat ik ondersteuning nodig heb

Ik ben starter en heb zo goed als geen kaas gegeten van Facebook, laat staan van Facebook marketing. Ik weet dus dat ik nog ondersteuning nodig heb, technieken, inspiratie en dat was de reden om mij in te schrijven voor Spark.Ben jij starter of gewoon iemand die al langer bezig is maar inspiratie of variatie zoekt? Dan is Spark wat voor jou.

profile-pic
Kathleen Coppieters
Oudercoach Opvoeden in verbinding

Van 400 naar 1.500 volgers op 4 maand

Vroeger was posten op social media een echte struggle. Maar Spark maakte die strijd met Content in een leuke hobby 😀. Content schrijven is leuk geworden, een moment waar ik echt naar uitkijk nu.Dankzij de Sparks of Inspiration heb ik eindelijk mijn comfortzone durven uitbreiden en kreeg ik deze maand 3 nieuwe aanmeldingen en ging mijn pagina (die al 3 jaar op 400 volgers bleef hangen) naar 1.500!

profile-pic
Daisy Boogaert
OpgroeiCoach @ Coaching De Lotus

Ik heb al zoveel mensen gevolgd, webinars, cursussen, boeken... over Facebook. Jullie lessen zijn toch wel de meest duidelijke! Eindelijk zijn er kwartjes gevallen rond statistieken, bereik... die ik bij anderen onbegrijpbaar moeilijk vond!

profile-pic
Daisy Boogaert
Opgroeicoach De Lotus

Best investment ever (so far) 🥳

Ik heb in amper 3 weken Spark al kweetniehoeveel dingen geleerd waarvan ik denk "waarom heeft niemand mij dat ooit eerder gezegd?" Best investment ever so far 🥳

profile-pic
Riet Van Rompaey
Life Organizing Coach bij Happy Werkende Mama, Opruim- en MamaCoach

De haat- liefde verhouding met sociale media begint te veranderen in een houden van

Dankzij Spark weet ik steeds beter hoeveel ik van mezelf wil tonen en hoe ik mijn doelgroep kan raken waardoor ik moeiteloos die klanten aantrek die helemaal bij mij passen en bij wie mijn aanbod is wat zij nodig hebben.Dus ben ik meteen voor een jaar Spark geworden. Want vroeger scoorde een post "toevallig" goed. Nu leer ik waarom een post het goed doet en wat er te verbeteren valt.Worstel je met je relatie met sociale media en vind je marketing een noodzakelijk kwaad? Dan is Spark een echte aanrader!

profile-pic
Bieke Vermeulen
Bewustzijnscoach en loopbaanbegeleider vanuit het hart

Ik ben hier als mens én als coach door gegroeid

Mijn pagina had wel redelijk wat volgers maar ik had niet zoveel interactie. Maar dankzij Spark heb ik enorm veel interactie en zichtbaarheid gekregen.Mijn berichtbereik is van honderden naar meer dan 20.000 gegaan. En dankzij die interactie krijg ik steeds meer nieuwe klanten die via mijn facebookpagina bij mij terecht komen.Ik ben door Spark uitgedaagd om mezelf te tonen in al mijn kwetsbaarheid, authenticiteit,... Waar ik in het begin nog veilige quotes postte, ben ik ondertussen een held in StoryTeaching geworden, waardoor ook mijn zelfvertrouwen enorm toegenomen is.Ik ben hier als mens én als coach door gegroeid en dat werpt zijn vruchten af op elk vlak!

profile-pic
Leen
Feelgood Life Coach

Beste beslissing van dit jaar!

Spark geeft me serieuze motivatie en ik verschiet van het bereik dat ik ineens krijg met mijn schrijfsels. Beste beslissing van dit jaar, dat toetreden tot Spark ! Merci voor de "ghoe poeier"

profile-pic
Sofie Vanhoutte
Krijtlijn inclusie & omdenkcoaching voor bijzondere mensen.

heerlijk om jullie Sparks Of Inspiration in mijn mailbox te krijgen. Nooit gedacht!

Ik vind het heerlijk om jullie sparks in mijn mailbox te krijgen. Nooit gedacht! En dat voor iemand die altijd inspiratie heeft.Het is fijn om op een laagdrempelige manier even tot nadenken gestemd te worden zodat mijn post inhoudelijk sterker worden en ik dus meer bereik en verbinding kan bereiken.

profile-pic
José Steens
Dieetmotivator @ Het Motivatie Magazijn

HOE KINDERCOACH DAISY OP 4 MAAND VAN 400 NAAR 1500 LIKES GING OP HAAR FACEBOOKPAGINA ZONDER ADVERTENTIES

Hoe kwetsbaarheid op social media voor Feelgood Life Coach Leen voor meer klanten heeft gezorgd

Verkopen omdenken met José Steens van Het Motivatiemagazijn

Impact maken op nationaal niveau met Sofie Vanhoutte

Deze vragen kregen we van de allereerste stichtende leden voor ze lid werden:

 • Hang ik hieraan vast?

Neen, je kan je Spark abonnement op elk moment stopzetten via je eigen profiel. Na stopzetten zal er geen verdere betaling gebeuren, maar verlies je ook alle toegang tot de ledenwebsite en de community.

Maandabonnementen zijn dus maandelijks opzegbaar. Jaarabonnementen jaarlijks.

We houden je niet "vast" als je dat niet wil.

 • Is er een niet-goed-geld-terug garantie of terugbetaling mogelijk

Neen, we bieden voor Spark geen refund-mogelijkheid, aangezien het een abonnement is. Is Spark niet naar je verwachting dan kan je je abonnement gewoon annuleren.

 • Hoe vaak ga ik dan moeten posten?

Ons advies is elke dag, maar jij doet wat goed voelt voor jou. Wij helpen je een consistent social media plan op te stellen dat voor jou werkt en we geven je de inspiratie om het ook echt uit te voeren.

 • Ik ben helemaal geen vlotte schrijver, gaat dit me wel helpen?

No worries. Je leert het onderweg met behulp van onze tips. Elke dag oefenen is de allerbeste manier om ergens goed in te worden. Zo heb je tenslotte ook leren lopen, lezen en zwemmen, toch?

 • Ga ik dan niet hetzelfde posten als alle andere leden? Dat is toch net helemaal niet uniek of persoonlijk? 

De Sparks of Inspiration zijn zo gemaakt dat iedereen er een andere richting mee uitgaat, omdat iedereen uniek is. Je krijgt dus van ons de aanzet, maar jij maakt de content zelf.

Of zoals Brico zegt: "een beetje van ons, zo veel van jezelf" ;)

 • Kan je me een voorbeeld geven van zo'n Spark of Inspiration?

Absoluut. Hier zijn er drie: 

 • Ben jij impulsief of blijf je altijd net te lang twijfelen voor je een beslissing neemt? Hoe help jij jouw klanten om de beslissing te nemen om een stap vooruit te zetten?
 • Wat is jouw ochtendroutine en hoe helpt dat jou om beter je werk te doen? 
 • Waarvan was jij deze week enorm onder de indruk? Wat heb je daarvan geleerd, en wat kunnen je klanten daarvan leren? 

In Spark krijg je er bovendien voorbeeldjes bij, zodat je meteen ziet hoe je dit kan toepassen in jouw situatie en zodat je steeds sneller leert schrijven. Dus geen zorgen als je nu nog denkt, oef, ik heb geen idee hoe ik daaraan begin. We zullen je helpen :-) 

 • Gaat dit wel werken voor mijn bedrijf? 

De Sparks of Inspiration zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij elke soort coach. Als jij mensen begeleidt in een veranderingsproces of je geeft workshops of trainingen, dan is Spark 100% wat voor jou.

De Sparks of Inspiration gaan je inspireren om interessante content te creëeren, ongeacht wat je exact doet.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Spark is een maandelijks abonnement. Binnen in de ledenwebsite kan je makkelijk zelf annuleren voor je abonnement vernieuwd wordt. Daar hoef je ons zelfs niet eens voor te mailen, gewoon klikken en het is in orde!

 • Ik heb wel genoeg inspiratie. Is Spark dan wel iets voor mij?

Als je graag meer klanten wil via sociale media: ja. Inspiratie is één ding, maar weet je ook al hoe je die inspiratie kan kanaliseren tot posts die converteren, posts die klanten aantrekken, posts die klanten doen springen van enthousiasme, posts die je volgers het gevoel geven: "die begrijpt mij, die kan mij helpen"?

Dat is wat Spark jou helpt te doen: we zetten je inspiratie op een productieve en efficiënte manier in, waarbij je op strategische wijze leert hoe je jezelf kan zijn op sociale media op een manier die ook effectief klanten gaat aantrekken.

En wie weet, wie weet inspireren onze Sparks of Inspiration je op een manier die je weer even tot nadenken stemt, net zoals José:

 • Wanneer krijg ik de Sparks of Inspiration?

Elke eerste weekdag van de maand krijg je toegang tot de nieuwe Sparks of Inspiration, of als je liever elke dag een reminder krijgt om een nieuwe post te schrijven, dan kan je ze ook elke ochtend in je mailbox ontvangen.

 • Is er een gratis trial mogelijk?

Neen, maar je kan wel je abonnement stopzetten wanneer je uiteindelijk toch zou merken dat het niets voor jou is. 

 • Wat is het verschil tussen "Spark" en "De Facebook Challenge"?

In de Facebook Challenge leren we je in één maand hoe je betere Facebook posts schrijft aan de hand van StoryTeaching Methode, en krijg je inspiratie voor 4 weken. En zoals de naam zegt, dit focust ook helemaal op Facebook en is minder makkelijk toe te passen op andere sociale media.

Spark is gebaseerd op het idee van De Facebook Challenge en de feedback die we van klanten kregen, maar gaat nog verder en is niet beperkt in tijd. Hier krijg je elke maand verse inspiratie, de kans op feedback, de facebookgroep en maandelijks tips om je sociale media vaardigheden verder te verbeteren. Spark kan je gebruiken voor elk social media platform.

 • Kunnen we Spark ook inzetten op Twitter?

Hoewel wij elkaar leerden kennen via Twitter (true story, 10 jaar geleden), kwam het ironisch genoeg niet eens bij ons op om Twitter in Spark op te nemen.

We zijn Twitter erg dankbaar, want zonder Twitter hadden we allicht geen relatie, maar we zijn beiden niet meer actief op het platform. We raden onze klanten eigenlijk niet aan om tijd te investeren op Twitter, tenzij je misschien een internationaal (Engelstalig) publiek hebt, en in dat geval is Spark ook niet de plek om advies te vragen hierover. 

 • Wat als ik op vakantie ben? 

Ook als je op vakantie bent blijf je best consistent posts publiceren. Met onze tips leer je makkelijk vooruitplannen zodat jij zonder zorgen op vakantie kan, terwijl je social media blijft werken voor jou.

 • Wanneer krijg ik toegang tot Spark?

Zodra je bent ingeschreven! Je krijgt dan automatisch toegang en kan meteen starten. 

 • Ik heb nog een andere vraag...

Stuur even je vraag op via dit formulier, en we geven je zo snel mogelijk meer duidelijkheid!

Deze website wordt met veel liefde en passie gemaakt door Gerrit Vromant, Social Media Coach.

Staan er fouten in of heb je vragen of opmerkingen? Mail mij op Gerrit(@)GerritVromant.be