//widget.manychat.com/1716277485276441.js https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-41065583-1

Laatste keer aan de huidige prijs. Schrijf je in vóór maandag 7 december 14:00, want dan sluiten de MAC deuren zich.

Droomklanten aantrekken wordt een heel pak gemakkelijker...

Als je niet alleen de juiste mindset, strategieën, acties & tools hebt
Maar je ook jezelf de juiste vragen durft te stellen

De deuren zijn open tot maandag 7 december om 14:00

"In plaats van allemaal aparte puzzelstukjes zie ik nu veel beter hoe ik mijn ideale klant kan helpen de brug maken van know, like en trust naar buy"

"Dit had ik echt nodig. Nu kan ik eindelijk door de bomen het bos zien"

"Dankzij Elke en Gerrit heb ik inzicht in hoe ik marketing kan doen die ook klopt voor mijn gevoel en heb ik de tools om dit ook effectief te doen"

Misschien klinkt 1 van deze situaties herkenbaar?

 • Je snapt dat marketing onderdeel is van ondernemen, maar hebt geen idee hoe of waar je er allemaal mee begint
 • Je wil wel online marketing doen, maar ziet op tegen het technische gepruts en gedoe om alles werkende te krijgen
 • Moet je nu bloggen of podcasten? Video's of live video? En is e-mail nu écht dood? Je wordt elke week wel met iets nieuws om de oren geslagen en ziet dus door het bos de bomen niet meer.
 • Je doet vanalles en nog wat van online marketing... maar wat het oplevert, en OF het eigenlijk wel iets oplevert blijft een groot raadsel
 • Je blijft hangen in in-actie en hebt het gevoel dat je bedrijf niet vooruit geraakt.
 • Je wil meer online kunnen werken en ziet in dat daarvoor ook geweldig goede online marketing nodig is.

Als slechts 1 ding uit deze lijst voor jou bekend voelt,
Dan weet je wel dat ondernemen meer is dan enkel maar coachen.

Dat een goede coach zijn nodig, maar niet genoeg is.

Dat een goede coach ook goede marketing nodig heeft.

Want zonder marketing geen klanten, en zonder klanten geen coach.

Daarom willen wij jou helpen een succesvolle praktijk uit te bouwen dankzij marketing die bij jou past: Mensgerichte Marketing

Mensgerichte marketing is marketing die gebaseerd is op hoe we als mens met elkaar omgaan. Het start vanuit integriteit, focust op waarde leveren en wordt versterkt door jouw unieke persoonlijkheid.

1

Start vanuit integriteit

Je bent ondernemer geworden omdat je mensen wil helpen. Hoe beter jij je marketing doet, hoe meer jij mensen kan gaan helpen en hoe groter jouw positieve impact op deze wereld

2

Focust op waarde geven

Als coach speel je een enorme waardevolle rol in mensen hun leven. Maar dat is NA dat ze klant zijn geworden. Bij Mensgerichte Marketing geef consistent en onvoorwaardelijk waarde vóór er iemand klant wordt.

3

Wordt versterkt door je persoonlijkheid

Mensen kiezen voor jou omdat ze het gevoel hebben jou écht te kennen. Omdat ze weten dat je hen begrijpt. Omdat ze weten dat er een match is.

Zodat jij dankzij Mensgerichte Marketing je gave en talenten kan inzetten om mensen hun leven en deze wereld te verbeteren

 • Zonder dat je je "ziel moet verkopen" en je anders moet gaan voordoen dan dat je bent
 • Zonder dat je een heel team van designers en developers nodig hebt om ook maar iets effectief te gaan uitvoeren
 • En zonder dat je jaaaaren bezig moet zijn eer je resultaat ziet

Dus nodigen we je graag uit om in te schrijven voor:

Onze Marketing Academie Voor coaches

aka: "De MAC", een online marketing & ondernemerschap coaching traject voor ambitieuze coaches

In de Marketing Academie Voor Coaches leer je wat nodig is om als coach meer klanten aan te trekken dankzij Mensgerichte Marketing & word je door Gerrit & Elke gecoacht om te groeien als ondernemer.

Zo kan je profiteren van al onze jaren ervaring om jouw bedrijf sneller te doen groeien

Dit is hoe De MAC jou gaat helpen om je bedrijf te doen groeien:

Elke maand werken we rond 1 specifiek thema waarin we op deze 4 domeinen werken:

1

De juiste MINDSET

Zonder de juiste mindset ben je sowieso verloren. Dankzij onze Marketing Mindset en onze Mensgerichte Marketing Principes die aan de basis liggen van de MAC maak je jezelf klaar voor succes.

2

De juiste STRATEGIE

Zonder strategie blijft alles wat je doet een los en alleenstaand element. Dankzij een overkoepelende strategie zorg je dat elk onderdeel het geheel versterkt en het effect ervan vergroot.

3

De juiste ACTIES

Na de strategie komt het neer op de uitvoering. Ja, je gaat dingen gaan DOEN. Maar dankzij onze begeleiding weet je zeker dat je de juiste acties doet die tot resultaat zullen leiden.

4

De juiste TOOLS

Online marketing moeilijk? Niet als je de juiste tools hebt. Net zoals een nagel in de muur kloppen ook makkelijker is met een hamer dan met je hand, maken de systemen die je gebruikt voor je marketing je leven een heel pak aangenamer. 

Hey, wij zijn Gerrit Vromant & Elke Gunst, en wij helpen coaches meer droomklanten aantrekken.

Dat doen we elke dag dankzij onze ledensite Spark waarin we coaches helpen met hun social media. Maar, hoe belangrijk social media ook is voor je marketing, het is niet het enige dat nodig is om klanten aan te trekken.

Echt goede marketing is een samenspel van verschillende elementen.

Samen hebben we meer dan 16 jaar gecombineerde ervaring in hoe je online marketing doet als coach.

We zijn gespecialiseerd in Mensgerichte Marketing die klanten aantrekt.

Daarbij vertrekken we elk vanuit onze sterktes: Elke was vroeger zelf de coach met een hekel aan marketing (die ze gelukkig overwonnen heeft).

En Gerrit had altijd al liefde voor marketing, maar moest net zoals elke startende ondernemer ontdekken dat, ook al ben je heel goed in wat je doet, dat nog niet wil zeggen dat de klanten vanzelf komen.

Samen ontdekten we dat "Bro Marketing" wel werkt, maar daarom nog niet goed voelde - en gelukkig... dat er ook een andere manier is om marketing te doen. 

Marketing die vertrekt vanuit een mindset van integriteit, onvoorwaardelijk waarde geven en jouw unieke persoonlijkheid. Marketing die goed voelt voor jou, maar vooral ook voor je volgers en je potentiële klanten.

En dat gunnen we jou nu ook...

Katrien Van Kampenhout

Kindercoach Talentenboomhut

"Ik zat al heel lang te sjieken op hoe ik mijn nieuwe workshops moest aanbrengen bij mijn potentiële klanten. Dankzij de oefeningen van Elke en Gerrit past alles als een puzzel in elkaar. De stappen om mijn ideale klant aan te trekken zijn logisch, en zowel ik als mijn man voelen er echt de flow in. Dit had ik echt nodig. Nu kan ik eindelijk door de bomen het bos zien."

Dit krijg je als je lid wordt van de MAC:

Maandelijkse MasterClass

In de Masterclasses helpen we je stapsgewijs op weg met betere  Mensgerichte Marketing die jou meer klanten oplevert. Van funnels tot webinars. Van marketing mindset tot hoe een wervende website er moet uitzien en hoe je je aanbod onweerstaanbaar maakt. Hier komt het allemaal aan bod. 

Live Succes Roadmap & GoalSetting Workshops

2021 komt eraan... weet jij al wat je de komende 12 maanden gaat doen om je business te doen groeien? In deze Roadmap Workshops gaan we samen in een 3 live online workshops aan de slag om jouw toekomstplannen vorm te geven. Want, zoals het oude gezegde gaat: "Failing to plan is planning to fail".

Nieuwe Maan Intenties

De maan heeft de kracht om oceanen te verplaatsen. Ook in ons lichaam, onze gevoelens en onze acties heeft de maan effect. De nieuwe maan is hét ideale moment om nieuwe intenties uit te spreken. In deze sessies helpen we je elke maand om de juiste focus te behouden.

2 * Per maand Hot Seat Coaching Calls

In de Hot Seat Coaching Calls mag jij ons jouw meest belangrijke vraag stellen en nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen met wat er voor jou speelt. We helpen je te focussen op wat écht werkt en het shiny object syndroom voorgoed op te bergen. Elke vraag over marketing en ondernemerschap is hier welkom.

2 * Per maand Copy Critique

Tijdens een Copy Critique sessie bespreken we uitgebreid een aantal teksten. Dat kan gaan van salespagina's of salesmails tot je net vernieuwde aboutpagina. Zo worden je teksten nog overtuigender en leveren ze je meer klanten op.

4 * Per maand Technische Vragensessies

De juiste strategie, geweldige teksten... allemaal goed en wel maar als je het technisch niet in orde krijgt, dan ziet niemand het resultaat natuurlijk. Daarom bieden we je in de MAC wekelijkse Technische Vragensessies aan. Dit zijn interactieve zoom calls waarin jij kan inloggen om ons al je technische vragen te stellen. Zit je vast met je website, je e-mail programma, met de Facebook Pixel een eender wat anders? We've got you!

Continue coaching & accountability

In onze privé MAC community kan je altijd terecht voor vragen, wins, fails, pats on the back en schoppen onder je kont. Wij zijn er om je te coachen zodat jij kan groeien naar die ambitieuze ondernemer die je echt bent. Zo weet je dat je altijd een plek hebt waar je terecht kan en je nieuwe Biz Besties kan vinden.

Technische Wiki

Aan de hand van de ontvangen vragen bouwen we ook wiki's op zodat je achteraf steeds alles opnieuw kan bekijken mocht je vergeten hoe iets werkt. Denk aan handleidingen voor Convertkit, Wordpress, Zoom,... 

Bonus: Je eigen professionele website

Heb je nog geen website? No worries. Als deel van je MAC lidmaatschap krijg je van ons alles wat je nodig hebt om zelf je eigen professionele website te bouwen. Geen code of design ervaring nodig.
Heb je al een website? Dan kan je de hosting overzetten naar ons zodat je daar weer op kan besparen.

Bonus: Je eigen online cursus-platform

Een online programma maken en meteen in een mooi, overzichtelijk, professioneel en handig online platform zetten zodat je klanten ermee aan de slag kunnen?
We've got you. Wij zetten voor jou je online leerplatform klaar, en jij vult het in. Gratis en voor niets, voor MAC leden.


Inbegrepen in MAC:

 • Maandelijkse Masterclass
 • Live Succes Roadmap & Goalsetting Workshops
 • Nieuwe Maan Intenties
 • Hot Seat Coaching Calls
 • Copy Critiques
 • Technische vragensessies
 • Continue coaching & accountability
 • Wiki's voor al je technische vragen
 • Bonus: Je eigen professionele website
 • Bonus: Je eigen online cursus-platform

De MAC is de plek voor ambitieuze coaches die genoeg hebben van klein spelen, zich afvragen waar hun volgende klant vandaan komt en het heft in eigen handen willen nemen. Want een geweldige coach, verdient ook geweldige marketing.

Schrijf je nu in voor een jaar toegang tot 
De Marketing Academie voor Coaches

De inschrijvingen zijn open tot maandag 7 december 2020 om 14:00
Dit is de laatste keer dat de MAC aan deze prijs te koop is

13
DAGEN
17
UUR
27
MIN
55
SEC

1 jaar MAC
(Eenmalige INVESTERING)

 € 1.997,-

excl. BTW

 • Maandelijkse Masterclass
 • Live Succes Roadmap & Goalsetting Workshops
 • Nieuwe Maan Intenties
 • Hot Seat Coaching Calls
 • Copy Critiques
 • Technische vragensessies
 • Continue coaching & accountability
 • Wiki's voor al je technische vragen
 • Bonus: Je eigen professionele website
 • Bonus: Je eigen online cursus-platform

1 jaar MAC
(maandelijkse investering)

€ 197,- /maand

excl. BTW

 • Maandelijkse Masterclass
 • Live Succes Roadmap & Goalsetting Workshops
 • Nieuwe Maan Intenties
 • Hot Seat Coaching Calls
 • Copy Critiques
 • Technische vragensessies
 • Continue coaching & accountability
 • Wiki's voor al je technische vragen
 • Bonus: Je eigen professionele website
 • Bonus: Je eigen online cursus-platform

Na het klikken op 1 van de 2 knoppen hierboven word je doorgestuurd naar onze beveiligde betaal-omgeving. Daar kan je je betaalvoorkeur kiezen. 

Meet The MAC'ers:

profile-pic

Dé plek om te groeien als ondernemer

De MAC is voor mij de plek om te groeien als ondernemer. De masterclasses zijn een schat aan nieuwe kennis waardoor ik elke maand een stap verder kan zetten in het professionaliseren.

Door gretig gebruik te maken van de maandelijkse coachingsmomenten waar Gerrit en Elke me uitdagen met hun boeiende en lastige vragen, krijg ik zo'n waardevolle inzichten.

Dankzij de MAC zette ik dit jaar een online training op, stapte ik af van 1 op 1 coaching en verdubbelde ik deze maand het aantal inschrijvingen op mijn online cursus.

Niet door te trekken of op een harde manier aan marketing te doen, maar door te verbinden en te inspireren op een manier die helemaal bij me past.

Katrien Van Campenhout Talentenboomhut
profile-pic

Sneller én beter dan op je eentje

Je ziet overal vanalles passeren dat je zelf ook wilt doen: webinars geven, funnels opzetten, salesgesprekken, je website...

In de MAC krijg je elke maand een duidelijk stappenplan en inspiratie om dit efficiënt aan te pakken zodag je niets vergeet en er dus het maximale uit kan halen.

Je bepaalt zelf waar je prioriteiten liggen en op welke termijn.

Daarbovenop kan je persoonlijk advies en ondersteuning krijgen bij elke nieuwe stap die je zet zodat je alleen maar kan optimaliseren en perfectioneren.

Met MAC doe je het niet alleen sneller maar ook veel beter dan op je eentje.

Daisy Boogaerts Coaching De Lotus
profile-pic

Mijn allerlaatste "kick in the ass"

Voordat ik begon met de MAC was mijn onderneming meer een hobby dan een bedrijf. Ik deed maar wat en geloofde als het uit m'n hart kwam dat het wel goed zat.

Helaas is er veel meer voor nodig om te laten zien wat je doet, en hoe je dat doet. Ik was erg gedemotiveerd voor ik lid werd van de MAC en had al een paar keer bedacht dat het beter was m'n bedrijf en mijn talent aan de kant te zetten. Niet weer de zoveelste mislukte poging. De MAC was mijn allerlaatste 'kick in the ass' voordat ik op mocht geven. Ja een investering maar wel met experts waarbij ik al een heel goed gevoel had, door mijn deelname aan Spark.

Afijn lang verhaal kort ik heb nog niet die mega business waar ik naar toe wil, maar ik heb wel een mega verandering in koers, motivatie, kennis. Waardoor ik wel meer klanten aan ben gaan trekken. Ik ben van 0 activiteit naar een enorme toewijding en groei gegaan. MAC is de basis waardoor ik mijn bedrijf op kan bouwen. MAC leert me niet alleen de strategie maar ook hoe ik het moet doen. Ik zou MAC aan iedereen aanraden die voelt dat ie iets moois heeft neer te zetten met zijn onderneming maar die nog niet weet HOE ze dat moeten gaan doen.

Barbara Nathalie Maassakker Bewustzijnscoach voor gevoelige kinderen en hun ouders
profile-pic

Mijn website zelf gemaakt

Voor de Mac was ik heel lang aan het klungelen met mijn website. Al eens uit handen gegeven en toch niet bereikt wat ik hoopte. Ook had ik geen zicht op hoe dingen zelf te kunnen veranderen of toe te voegen. Via de MAC heb ik mijn site zelf helemaal opnieuw in elkaar gestoken en dit met de hulp van Elke en Gerrit via de technische sessies. Het is nog niet 100% klaar maar stap voor stap werk ik er verder aan.

Sanaa Naitchrif Heal Your Life-coach & Hypnotherapeut
profile-pic

Een stevige basis voor mijn bedrijf

In de MAC bouw je een stevige basis op voor je marketing zodat je je eigen missie in de wereld kunt zetten. En dit op een verbindende manier.

De toegepaste kennis leer je op eigen tempo via de masterclasses. Al doende leer ik en door de coachingsgesprekken ga ik telkens dat stapje verder en groei ik.

Voor mij zit de grootste meerwaarde in de MAC-Facebookgroep met de andere deelnemers. De interactie en verbinding is motiverend en je leert ook bij van de voorbeelden van anderen.

Nathalie Devaere Rustbaken
profile-pic

Voor coaches die willen groeien

Voor ik lid werd van de MAC was er chaos in mijn hoofd en ging mijn marketing alle kanten uit. Nu krijg ik regelmatig complimentjes van collega's over mijn social media en mijn marketing aanpak.

Als jij ook coach bent, je zit vast en je wil groeien, dan zijn Elke en Gerrit degene die je kunnen uitdagen om groots te denken en uit je comfortzone te komen.

Esther Simons Life & Loopbaancoach

We hadden ook Esther en Katrien enkele weken geleden in de podcast:

Vragen?
Deze kregen we in het verleden al:

 • Voor wie is de MAC?

De MAC is er echt voor ambitieuze COACHES die een mooi bedrijf willen uitbouwen. Onder coaches verstaan wij "mensen die andere mensen helpen". Dus als jij lifecoach, businesscoach, loopbaancoach, therapeut, diëtist, stemcoach, rouwcoach, kindercoach, opvoedcoach, gelukscoach, succescoach, stresscoach, wandelcoach, NLP coach, hypnotherapeut, healer, yogi, gezondheidscoach of wat voor coach dan ook bent, dan ga je je hier 100% thuis voelen.

 • Kan ik ook weer stopzetten?

We vragen in de  Marketing Academie voor Coaches een commitment van minimum 1 jaar. Een succesvol bedrijf uitbouwen kost namelijk tijd, en we willen niet dat je van het ene naar het andere hopt.
Na het eerste jaar kan je kiezen om te verlengen of stop te zetten.

 • Is er een niet-goed-geld-terug garantie of terugbetaling mogelijk

We begrijpen dat dit een spannende investering voor jou is. Daarom bieden we je de 30 dagen tevredenheidsgarantie.
Als jij, na het inschrijven uiteindelijk toch niet tevreden bent over je beslissing, dan bezorgen we je het volledig geïnvesteerde bedrag terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar onze Customer Service Verantwoordelijke Sacha en zij regelt dat voor jou.

 • Wanneer krijg ik toegang tot de MAC?

Onmiddellijk na je inschrijving krijg je toegang tot het online platform. Daar kan je ook toegang vragen tot onze community, waar we je meestal binnen enkele uurtjes binnen laten.

 • Ik heb nog een andere vraag...

Stuur even je vraag op via dit formulier, en we geven je zo snel mogelijk meer duidelijkheid!

Deze website wordt met veel liefde en passie gemaakt door Gerrit Vromant & Elke Gunst.

Staan er fouten in of heb je vragen of opmerkingen? Mail mij op Gerrit(@)GerritVromant.be