Inschrijvingen zijn open want elke ondernemer kan wel hulp gebruiken met zijn marketing in tijden van Corona Lockdown.

Klanten aantrekken wordt een heel pak gemakkelijker...

Als je niet alleen de juiste mindset, strategieën, acties & tools hebt
Maar je ook jezelf de juiste vragen durft te stellen

"In plaats van allemaal aparte puzzelstukjes zie ik nu veel beter hoe ik mijn ideale klant kan helpen de brug maken van know, like en trust naar buy"

"Dit had ik echt nodig. Nu kan ik eindelijk door de bomen het bos zien"

"Dankzij Elke en Gerrit heb ik inzicht in hoe ik marketing kan doen die ook klopt voor mijn gevoel en heb ik de tools om dit ook effectief te doen"

Klinkt 1 van deze situaties herkenbaar?

 • Je snapt dat marketing onderdeel is van ondernemen, maar hebt geen idee hoe of waar je er allemaal mee begint
 • Je wil wel online marketing doen, maar ziet op tegen het technische gepruts en gedoe om alles werkende te krijgen
 • Moet je nu bloggen of podcasten? Video's of live video? En is e-mail nu écht dood? Je wordt elke week wel met iets nieuws om de oren geslagen en ziet dus door het bos de bomen niet meer.
 • Je doet vanalles en nog wat van online marketing... maar wat het oplevert, en OF het eigenlijk wel iets oplevert blijft een groot raadsel
 • Je blijft hangen in in-actie en hebt het gevoel dat je bedrijf niet vooruit geraakt.
 • Je wil meer online kunnen werken en ziet in dat daarvoor ook geweldig goede online marketing nodig is.

Dan weet je wel dat ondernemen meer is dan enkel maar coachen.

Dat een goede coach zijn nodig, maar niet genoeg is.

Dat een goede coach ook goede marketing nodig heeft.

Want zonder marketing geen klanten, en zonder klanten geen coach.

Daarom willen wij jou helpen een succesvolle praktijk uit te bouwen dankzij marketing die bij jou past: Mensgerichte Marketing

Mensgerichte marketing is marketing die gebaseerd is op hoe we als mens met elkaar omgaan. Het start vanuit integriteit, focust op waarde leveren en wordt versterkt door jouw unieke persoonlijkheid.

1

Mensgerichte Marketing
start vanuit integriteit

Je bent ondernemer geworden omdat je mensen wil helpen. Hoe beter jij je marketing doet, hoe meer jij mensen kan gaan helpen en hoe groter jouw positieve impact op deze wereld

2

Mensgerichte Marketing
start vanuit waarde geven

Als coach speel je een enorme waardevolle rol in mensen hun leven. Maar dat is NA dat ze klant zijn geworden. Bij Mensgerichte Marketing geef consistent en onvoorwaardelijk waarde vóór er iemand klant wordt.

3

Mensgerichte Marketing
wordt versterkt door je persoonlijkheid

Mensen kiezen voor jou omdat ze het gevoel hebben jou écht te kennen. Omdat ze weten dat je hen begrijpt. Omdat ze weten dat er een match is.

Zodat jij dankzij Mensgerichte Marketing je gave en talenten kan inzetten om mensen hun leven en deze wereld te verbeteren

 • Zonder dat je je "ziel moet verkopen" en je anders moet gaan voordoen dan dat je bent
 • Zonder dat je eerst duizenden euro's moet investeren voor je *iets* van resultaat ziet, of voor je nog maar weet of het klikt met deze coach
 • Zonder dat je een heel team van designers en developers nodig hebt om ook maar iets effectief te gaan uitvoeren

Dus nodigen we je graag uit om in te schrijven voor:

De Marketing Academie Voor coaches

aka: "De MAC", een online marketing & ondernemerschap coaching membership voor ambitieuze coaches

In de Marketing Academie Voor Coaches leer je wat nodig is om als coach meer klanten aan te trekken dankzij Mensgerichte Marketing & word je door Gerrit & Elke gecoacht om te groeien als ondernemer.

Zo kan je profiteren van al onze jaren ervaring om jouw bedrijf sneller te doen groeien

Dit is hoe De MAC jou gaat helpen om je bedrijf te doen groeien:

Elke maand werken we rond 1 specifiek thema waarin we op deze 4 domeinen werken:

1

De juiste marketing- & ondernemersMINDSET

Zonder de juiste mindset ben je sowieso verloren. Dankzij onze Marketing Mindset en onze Mensgerichte Marketing Principes die aan de basis liggen van de MAC maak je jezelf klaar voor succes.

2

De juiste marketing STRATEGIE

Zonder strategie blijft alles wat je doet een los en alleenstaand element. Dankzij een overkoepelende strategie zorg je dat elk onderdeel het geheel versterkt en het effect ervan vergroot.

3

De juiste marketing ACTIES

Na de strategie komt het neer op de uitvoering. Ja, je gaat aan het werk moeten. Maar dankzij onze begeleiding weet je zeker dat je de juiste acties doet die tot resultaat zullen leiden.

4

De juiste marketing TOOLS

Online marketing moeilijk? Niet als je de juiste tools hebt. Net zoals een nagel in de muur kloppen ook makkelijker is met een hamer dan met je hand, maken de systemen die je gebruikt voor je marketing je leven een heel pak aangenamer. 

Hey, wij zijn Gerrit Vromant & Elke Gunst, en begeleiden al jaren coaches met hun social media marketing.

Nu, hoe belangrijk social media ook is voor je marketing, het is niet het enige dat je kan doen om klanten aan te trekken.

Echt goede marketing is een samenspel van verschillende elementen.

En samen hebben we meer dan 16 jaar gecombineerde ervaring in hoe je online marketing doet als coach.

We zijn gespecialiseerd in Mensgerichte Marketing die klanten aantrekt.

Daarbij vertrekken we elk vanuit onze sterktes: Elke was vroeger zelf de coach met een hekel aan marketing (die ze gelukkig overwonnen heeft).​

En Gerrit had altijd al liefde voor marketing, maar moest net zoals elke startende ondernemer ontdekken dat, ook al ben je heel goed in wat je doet, dat nog niet wil zeggen dat de klanten vanzelf komen.

Samen ontdekten we dat "Bro Marketing" wel werkt, maar daarom nog niet goed voelde - en gelukkig... dat er ook een andere manier is om marketing te doen. 

Marketing die vertrekt vanuit een mindset van integriteit, onvoorwaardelijk waarde geven en jouw unieke persoonlijkheid. Marketing die goed voelt voor jou, maar vooral ook voor je volgers en je potentiële klanten.

En dat gunnen we jou nu ook...

Katrien Van Kampenhout

Kindercoach Talentenboomhut

"Ik zat al heel lang te sjieken op hoe ik mijn nieuwe workshops moest aanbrengen bij mijn potentiële klanten. Dankzij de oefeningen van Elke en Gerrit past alles als een puzzel in elkaar. De stappen om mijn ideale klant aan te trekken zijn logisch, en zowel ik als mijn man voelen er echt de flow in. Dit had ik echt nodig. Nu kan ik eindelijk door de bomen het bos zien."

Dit krijg je als je lid wordt van de MAC:

Maandelijkse MasterClass

In de Masterclasses helpen we je stapsgewijs op weg met betere  Mensgerichte Marketing die jou meer klanten oplevert. Van funnels tot webinars. Van marketing mindset tot hoe een wervende website er moet uitzien en hoe je je aanbod onweerstaanbaar maakt. Hier komt het allemaal aan bod. 

2 * Per maand Hot Seat Coaching Calls

In de Hot Seat Coaching Calls mag jij ons jouw meest belangrijke vraag stellen en nemen we uitgebreid de tijd om je te helpen met jouw marketing strategie of je mindset. We helpen je te focussen op wat écht werkt en het shiny object syndroom voorgoed op te bergen. Elke vraag over marketing en ondernemerschap is hier welkom.

2 * Per maand Copy Critique

Tijdens een Copy Critique sessie bespreken we uitgebreid een aantal teksten. Dat kan gaan van salespagina's of salesmails tot je net vernieuwde aboutpagina. Zo worden je teksten nog overtuigender en leveren ze je meer klanten op.

2 * Per maand Technische Vragensessies

De juiste strategie, geweldige teksten... allemaal goed en wel maar als je het technisch niet in orde krijgt, dan ziet niemand het resultaat natuurlijk. In de Technische Vragensessies kan jij inloggen om ons al je technische vragen te stellen. Zit je vast met je website, je e-mail programma, met de Facebook Pixel een eender wat anders? We've got you!

Continue coaching & accountability

In onze privé MAC community kan je altijd terecht voor vragen, wins, fails, pats on the back en schoppen onder je kont. Wij zijn er om je te coachen zodat jij kan groeien naar die ambitieuze ondernemer die je echt bent. Zo weet je dat je altijd een plek hebt waar je terecht kan en je nieuwe Biz Besties kan vinden.

Les van de maand

Elke maand zullen we een les delen die we net zelf geleerd hebben in onze business, vanuit succes of falen, zodat jullie nog sneller kunnen leren. Een hele eerlijke blik achter de schermen dus. 

Technische Wiki

Aan de hand van de ontvangen vragen bouwen we ook wiki's op zodat je achteraf steeds alles opnieuw kan bekijken mocht je vergeten hoe iets werkt. Denk aan handleidingen voor Convertkit, Wordpress, Zoom,... 

BONUS: Thrive Themes

Mee in je abonnement zit toegang tot Thrive Themes, een reeks Wordpress plugins waarmee je gemakkelijk mooie websites kan maken in Wordpress (Thrive Architect), en opt in formulieren kan maken om meer leads te krijgen uit je website (Thrive Leads)

BONUS: 20 Minuten strategiegesprek met Elke of Gerrit

Online Marketing... daar kan je veel mee doen. Héél veel. Bloggen, podcasten, video's maken, een mooie website, webinars, challenges, launches, ... Het kan niet op! Maar wie heeft er nu tijd voor om dat allemaal te doen? En waar begin je mee? Hoe weet je nu dat je op het juiste pad zit voor jouw business? Samen kijken we naar wat jouw ideale volgende stappen zijn zodat je zo efficiënt mogelijk kan groeien en meer klanten gaat aantrekken.

BONUS: Zo weerleg je elk bezwaar

*"Sorry, geen tijd", "Nee, da's te duur", "Ik ga er eens over nadenken"*Allemaal redenen die je wel eens krijgt nadat je iemand een voorstel gedaan hebt om te coachen. In deze gids leer je hoe je deze excuses (want dat zij het) kan ombuigen naar net dé reden waarom mensen zouden moeten ja zeggen. Zo kan jij gemakkelijk meer nieuwe klanten binnenhalen.

BONUS: Thrive Apprentice + Wishlist Member

Wil je snel een online programma lanceren? Dan kan je dankzij de MAC snel een beveiligde online cursusomgeving creëren in jouw Wordpress website dankzij de plugins Thrive Apprentice en Wishlist die je er gratis bij krijgt.

Inbegrepen in MAC:

 • Maandelijkse Masterclass
 • Technische vragensessies
 • Copy Critiques
 • Hot Seat Coaching Calls
 • Continue coaching & accountability
 • Les van de maand
 • Wiki's voor al je technische vragen
 • BONUS: Thrive Architect + Thrive Leads
 • BONUS: 20 min strategiegesprek
 • BONUS: Bezwaren weerleggen
 • BONUS: Beveiligde Online Cursus Omgeving

De MAC Membership is de plek voor ambitieuze coaches die genoeg hebben van zich afvragen waar hun volgende klant vandaan komt en het heft in eigen handen willen nemen. Want een geweldige coach, verdient ook geweldige marketing.

MAC
maandabo

 147 /maand

excl. BTW

​MAC
JAARABO

 1.297 /jaar

excl. BTW

Dat is meer dan 3 maanden gratis :-)

 • Bonus: halve dag 1 op 1 coachingsessie in Lichtervelde (of 2 x 1,5 uur via Zoom)

​MAC VIP

4.997 (eenmalig)

excl. BTW

Klik om te lezen wat is inbegrepen in de VIP

Om jouw veiligheid te waarborgen en onze administratie tot een minimum te beperken is het enkel mogelijk om voor het MAC maandabonnement met VISA in te schrijven.

Wil je liever met Bancontact, PayPal of iDeal of andere debetkaart betalen, dan kan dat enkel voor een jaarabonnement.
Klik dan hier om meteen af te rekenen.


Vragen? Deze kregen we in het verleden al:

 • Hang ik hieraan vast?

Neen, je kan je MAC abonnement op elk moment stopzetten via je eigen profiel. Na stopzetten zal er geen verdere betaling gebeuren, maar verlies je ook alle toegang tot de ledenwebsite en de community, en het gebruik van Thrive Architect / Thrive Leads.

 • Is er een niet-goed-geld-terug garantie of terugbetaling mogelijk

Neen, we bieden voor de MAC geen refund-mogelijkheid, aangezien het een abonnement is en je op elk moment kan opzeggen.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

De MAC is een maandelijks abonnement. Binnen in de ledenwebsite kan je makkelijk zelf annuleren voor je abonnement vernieuwd wordt. Daar hoef je ons zelfs niet eens voor te mailen, gewoon klikken en het is in orde! Wil je liever dat wij het doen voor jou, dan volstaat een mailtje.

 • Wanneer krijg ik toegang tot de MAC?

Schrijf je via VISA in dan krijg je meteen en automatisch toegang na je inschrijving. Zo kan je meteen duiken in wat er nu al live staat.

Als je via debetkaart inschrijft moeten we je inschrijving manueel verwerken en kan het enkele uurtjes duren.

 • Ik heb nog een andere vraag...

Stuur even je vraag op via dit formulier, en we geven je zo snel mogelijk meer duidelijkheid!

Deze website wordt met veel liefde en passie gemaakt door Gerrit Vromant, Social Media Coach.

Staan er fouten in of heb je vragen of opmerkingen? Mail mij op Gerrit(@)GerritVromant.be