De MasterMinds gaan voorlopig niet meer door.

Je kan wel coaching bij mij aanvragen.

Zit je vast in je hoofd?


Kom een dag MasterMinden en krijg klaarheid in jouw volgende stappen

 • check-circle
  Hoog tijd om de warboel uit je hoofd te vertalen naar concrete actieplannen?
 • check-circle
  Een moeilijke beslissing te nemen die je eens wil bespreken met mensen die je begrijpen?
 • check-circle
  Een idee voorleggen aan een groep ondernemers die met je mee kunnen denken in plaats van je te willen beschermen tegen je jezelf (thanks, but no thanks, Mam).

Volgende MasterMind Dagen:


Geen nieuwe data gepland

arrow-down

Bespreek je grootste ondernemersvraag met andere ondernemers

Kom een dag MasterMinden met mij en 5 andere ondernemers en krijg het antwoord op jouw grootste challenge.

“No two minds ever come together without, thereby, creating a third, invisible, intangible force which may be likened to a third mind."
- Napoleon Hill, Think & Grow Rich

Gedaan met wakker liggen en malen in je hoofd.
Gedaan met blijven twijfelen over de beste aanpak.
Gedaan met je familie die je onbewust (maar goed bedoeld) klein blijft houden.

arrow-down

Zin om een dag te sparren met like-minded ondernemers?

Kom dan naar een MasterMind Dag.

Nico Meertens

Above Limit

Mijn grootste challenge was om geïnteresseerden effectief binnen te halen. Ik krijg voldoende reactie op mijn mailings en blogposts, ook voldoende eerste afspraken, maar het blijft in de pijplijn hangen...


Ik schreef me in voor de MasterMind dag bij Gerrit om mijn businessverhaal op tafel te leggen en een extra paar ogen op mijn business te krijgen.


Het geeft je inzichten waar alleen buitenstaanders je kunnen op wijzen.

De andere kijk heeft me er toe aangezet om mijn aanbod en vooral de structuur er van anders te bekijken.

arrow-down

Voor ondernemers met passie

ondernemer

Je bent solo-ondernemer en je business draait best wel goed

​Gepassioneerd

Je bent goed in wat je doet, gepassioneerd en gemotiveerd

​​Groeien

Je hebt een growth mindset en wil blijven groeien op jouw manier

​​​Delen

Je wil jouw ervaringen delen met de rest van de groep

Iets voor jou? 

arrow-down

"

Ik werkte nog te veel "uurtje factuurtje". Klanten boekten enkel losse afspraken en ik wil ze in een langer begeleidingstraject. Ik heb veel ideeën maar moeite om keuzes te maken. Deze MasterMind heeft me zicht gegeven op wat ik moet doen om daar verandering in te brengen.


Anoniem Freelance Copywriter

arrow-down

Wat is een MasterMind Dag?

"It is the principe through which you may borrow and use the education, the experience, the influence and perhaps the capital of other people in carrying out your own plans in life."

- Napoleon Hill, Think & Grow Rich


Een MasterMind brengt voor 1 dag een kleine groep gemotiveerde en groeiende ondernemers samen om elkaar te helpen met ieders’ grootste ondernemersvraag. Zie het als jouw persoonlijke adviesraad voor 1 dag.

arrow-down

Hoe werkt het?

Iedereen zijn Hot Seat

Elke deelnemer krijgt ruim de tijd om zijn belangrijkste ondernemersvraag voor te leggen aan de groep (45 tot 55 minuten). Tijdens deze tijd staat de groep 100% in het teken van jouw vraag.

ONDERNEMERS MET ELK ZIJN EIGEN KENNIS EN ERVARING

Elke deelnemer aan de MasterMind is er om zijn eigen vraag te stellen aan de groep, maar ook om elkaar te helpen en de beste ideeën en oplossingen te bedenken voor de andere deelnemers. Iedereen brengt zijn eigen mening, ideeën en ervaring mee rond de tafel.

EEN KLANKBORD VOOR JE GEDACHTEN

De groep zal een eerlijk en vriendelijk, maar ook kritisch klankbord zijn om jou te helpen tot de juiste oplossing te komen. Zo ontdek je misschien dat dat geweldige idee dat al maanden in je hoofd rondzwerft misschien toch niet zo haalbaar is, maar er een opportuniteit recht voor je neus voor het grijpen ligt.

JOUW PERSOONLIJKE ADVIESRAAD

Of je een nieuw idee wil voorleggen, je even wil brainstormen over de mogelijkheden, je een belangrijke knoop door te hakken hebt of je gewoon even wil nadenken met enkele mensen, in een kleine groep komen we zeker tot een mooi resultaat.

En verder?

Elke sessie wordt opgenomen, zodat je hem later kan herbeluisteren. De locatie is aangenaam en rustig. Drank en catering wordt voorzien en is inbegrepen in de prijs.

arrow-down

Ben je zelfstandig ondernemer,
zit je vast in je hoofd en wil je een dag MasterMinden met gelijkgestemde ondernemers om meer klaarheid te krijgen?


Schrijf je dan in voor een van de volgende MasterMind dagen:

 • Vrijdag 17 augustus van 10 tot 17u in Lichtervelde
 • Woensdag 5 september van 10u tot 17u in Lichtervelde
 • check-circle
  1 dag sparren met andere ondernemers
 • check-circle
  45 tot 55 minuten Hot Seat
 • check-circle
  Ontspannende locatie
 • check-circle
  Drank en lunch inbegrepen
 • check-circle
  Inspiratie en actie

Als je aanvraag  goedgekeurd wordt:

€ 199,- Excl BTW

arrow-down

Hoe verloopt het verder?

De plaatsen per MasterMind dag zijn beperkt. En ik probeer de groep ook zo samen te stellen zodat iedereen er baat bij heeft. Daarom is er een selectieprocedure.

 1. Nadat je op de knop hierboven klikt kan je een aanvraag indienen om bij een volgende MasterMind Dag te zijn.
 2. Je krijgt meteen een mail met een vragenlijst die je dient in te vullen.
 3. Afhankelijk van je antwoorden zal ik beslissen of je een goede match bent voor de groep op de door jou gekozen dag. Indien niet kan je mogelijk bij een andere groep op een andere dag, of word je aanvraag volledig geweigerd.
 4. Indien je wordt goedgekeurd kan je de betaling in orde brengen (€ 199,- excl BTW) en krijg je alle praktische details toegestuurd.

angle-double-right
angle-double-left
arrow-down

Hey, ik ben Gerrit Vromant

Zelfstandig ondernemer en Facebook Marketing Coach.


Gewoonlijk help ik andere zelfstandigen en solo-ondernemers om meer klanten te krijgen via Facebook. Maar nu wil ik mensen samenbrengen die elkaar kunnen helpen om uit je hoofd te geraken.


Ik startte als zelfstandig ondernemer in 2015 en omringde me meteen met al even gepassioneerde ondernemers binnen een business-coaching traject. Ieder met zijn eigen sterktes en zwaktes. Samen groeiden we in ons ondernemerschap doordat we konden sparren, konden overleggen, dingen konden aftoetsen. 

Samen vierden we onze successen. Grote en kleine. We waren elkaars steun, maar ook elkaars klankbord. Die touch met de realiteit.


Die ervaring wil ik jou ook bieden. Niet in een lang en duur businesscoaching traject. Maar gewoon door 1 dag te MasterMinden.


Met andere ondernemers. Die je willen helpen. Die elk hun eigen ervaringen en visies hebben. En elk hun eigen sterktes en zwaktes.


En vooral: Die je begrijpen.

Ik en onze Robbe (geen deel van onze MasterMind toen :) )

arrow-down

"

Door moeder te worden ben ik helemaal anders gaan denken over mijn bestaande business. Ik wist wel hoe ik het niet meer wou, maar nog niet zo goed hoe ik nu wel verder moest. Daar wou ik eens over praten met andere ondernemers.


Gerrit kan goed de conversatie leiden, zorgen dat er niet te ver van het onderwerp wordt afgeweken, kort samenvatten waar dat nodig is, snel tot de essentie komen en hij geeft ook heel concreet advies waar je meteen mee aan de slag kan.


Elke Gunst Gezondheidscoach

arrow-down

Is dit iets voor mij?

Goeie vraag!

Zit je al een tijdje met een vraag zit waar je zelf niet uit komt? Je blijft er maar over nadenken. Slapeloze nachten? Misschien zie je zelf geen goede oplossing? Of misschien zijn er net te veel oplossingen en kan je niet kiezen?


Dan kan een MasterMind dag die klaarheid bieden voor  jou. Leg jouw probleem voor en je krijgt feedback en ideeën van alle deelnemers.


Of je hebt nood aan overleg met mensen die je niet zomaar willen beschermen tegen het gevaar van de grote gevaarlijke ondernemerswereld, maar die je snappen? Zowel de risico’s als de opportuniteiten?


Dan kan een dag MasterMinden je dat nodige klankbord geven zodat je de knoop kan doorhakken.


Of je hebt een nieuw idee, maar hebt moeite met het concretiseren? Het blijft vaag? Het is te groot om aan te beginnen?


Leg het dan voor aan de groep en je volgende stappen zullen duidelijk worden.

Ondernemen doe je niet alleen

Ookal ben je zelfstandig. Ookal ben je trotse solo-ondernemer. Als je het goed wil doen, dan schakel je hulp in waar nodig. Dan omring je jezelf met andere gepassioneerde ondernemers. Dan zorg je voor een goede omgeving.


Net zoals topsporters een coach hebben en zich omringen met andere teamplayers.

Een dagje MasterMinden biedt jou dat klankbord, die teamplayers. Aan een aanvaardbare prijs en op een gezellige manier.

Een hele dag inzichten

Jouw Hot Seat duurt 45 tot 55 minuten, maar je leert de hele dag bij. Soms leer je zelfs even veel uit de Hot Seats van de andere deelnemers als uit je eigen Hot Seat.


Want je komt in contact met problemen van andere ondernemers die jij misschien nog zal tegenkomen. Je geeft zelf advies aan anderen, dat je eigenlijk zelf ook eens zou moeten volgen. Je bekijkt het eens langs iemands anders zijn kant.


Zo krijg je de hele dag door nieuwe inzichten. En wie weet komen ze zelfs van jezelf als advies naar een ander :)

Gericht op actie

Veel seminaries en events zijn ofwel een opsomming van mooie successen en stappenplannen van de sprekers. Of ze herkauwen wat je eigenlijk al lang wist.


Ok, mooie successen kunnen je inspireren. Die stappenplannen geven je een houvast (maar ook niet het hele plaatje). En ja, soms helpt het om nog eens te horen wat je eigenlijk al wist. Maar het geeft je niet altijd wat JIJ eigenlijk nodig hebt.


En dan krijg je op het einde nog eens een duur coaching traject onder de neus geduwd waarin je pas écht zal leren om succesvol te zijn.


Een dag MasterMinden is op jouw maat. Jij beslist waar het over gaat tijdens jouw Hot Seat, zodat jij daarna aan de slag kan.


En er volgt geen upsell. Deze dag is gewoon wat het is.

arrow-down

Wil je erbij zijn? Heb je genoeg van ideeën die maar niet tot uitwerking komen? Van twijfels die blijven hangen? 

Kom dan een dag MasterMinden. Check hier de data van de volgende MasterMind Dagen. Inschrijven kost je € 199,- nadat je de inschrijvingsprocedure hebt doorlopen en bent toegelaten.

arrow-down

FAQ

Jij hebt vragen? Ik heb antwoorden. 


Waar gaat deze Mastermind door?

​Wat ga ik leren?

​Wie zal er zijn?

Hoe vaak gaat dit door?

​Wat met eten en drank?

​Wanneer gaat de volgende door?

​Wat kost het?

​Heb ik dit echt nodig?

Deze MasterMind Dagen worden georganiseerd door Gerrit Vromant

Heb je vragen of opmerkingen? Mail gerust naar Gerrit(at)Gerritvromant.be dan help ik je verder.


Niets op deze pagina mag gekopieerd worden zonder toestemming van de eigenaar.


Algemene voorwaarden | Privacybeleid