Na zowat 6 jaar grotere bedrijven te helpen met hun social media marketing besloot ik begin dit jaar om die expertise ook in te zetten voor kleinere bedrijven.

Want er is een gigantisch potentieel op Facebook, en nog zo veel KMO’s profiteren hier niet van. Of ze pakken het verkeerd aan en concluderen dan maar dat Facebook niet werkt.

Daarom lanceer ik vandaag een online cursus die jou helpt je Facebookpagina goed aan te pakken. Ik heb hem “Bouw Je Eigen Facebook Strategie” genoemd, omdat het net dat doet: met mijn begeleiding stel je zelf een strategie op die voor jouw bedrijf werkt.

type-away-numero-dos-Gren-mirrored klein

 

Het is een online cursus, dus je volgt van waar je wil, wanneer je wil. Aan de hand van de video’s leer ik je wat je moet doen, en de werkbladen helpen je om je eigen Facebook Strategie effectief te maken.

De cursus bestaat uit 6 modules, verdeeld in 3 delen.

Facebook cursus v4.003

De eerste week focussen we op de fundamenten:  Ik geef je een korte inleiding over social media en over Facebook, en ik help je met de grondlaag te leggen voor je strategie: waar je nu staat, waar je naartoe wil, en wie je wil zijn.

In het tweede deel, de Ruwbouw gaan we met die zaken aan de slag en bepalen we wie jouw ideale doelgroep is, en hoe je je content daar perfect op kan afstemmen.

Het laatste deel, Het Interieur focust op de praktische zaken. Zoals hoe je content creëert, en al die praktische tips over Facebook die je nodig hebt om een pagina te beheren. Inclusief Facebook Advertising.

Elke week komt er een nieuw deel online. Nu kan je dus meteen starten met module 1 en 2.

Ik ben super benieuwd wat je ervan vindt.

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Oja, er is ook een grote korting voor wie zich voor deze eerste reeks inschrijft. Op 8 april gaan de inschrijvingen weer toe. Dus wacht niet te lang.