Gerrit Vromant – Social Media Coach

Gerrit is social media coach en geeft graag zijn kennis over sociale media door.

Niet op de klassieke consultancy manier, maar op een eenvoudige en verstaanbare manier en via online cursussen of programma’s in groep. Zo wordt de kennis over hoe je sociale media kan gebruiken voor je marketing veel toegankelijker naar zelfstandigen.

Over Gerrit Vromant

Tijdens zijn studies communicatiemanagement tussen 2007 en 2010 verdiepte Gerrit zich in sociale media en zag de mogelijkheden van deze nieuwe manier van communiceren.
Na te werken in verschillende agentschappen, waarbij hij grote en kleine bedrijven hielp om hun social media communicatie op te zetten of te verbeteren startte hij in 2015 als freelance social media & content specialist.

Uit haat voor slechte reclame, maar een liefde voor het vak helpt hij nu zelfstandigen, ondernemers, KMO’s, creatives, start-ups, starters en andere freelancers om hun social media in eigen handen te nemen, door opleidingen, (online) programma’s en 1-on-1 begeleiding.

Naast communicatie en social media kan je Gerrit steeds plezier doen met een ritje met de motor en een creatief uitdagende babbel over innovatie, technologie of entertainment met een goeie kop koffie.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief:

Volg mij op social

Bedrijfsgegevens:

Gerrit Vromant
Rozendale 25
8810 Lichtervelde
gerrit@gerritvromant.be
BTW: BE 0643.742.280
Bankrekening: BNP Paribas Fortis, BE59 0017 7314 3226

Lees onze algemene voorwaarden of ons privacybeleid.