Hoi, wij zijn Elke en Gerrit 

We helpen jou als coach graag om méér klanten aan te trekken met Mensgerichte Marketing die 100% bij jou past.

Hier géén Bro Marketing

We gaan je niet proberen overtuigen om fake scarcity toe te passen en clickbait titels te schrijven. We willen je wél tonen hoe je echt waarde kan leveren aan je volgers, en op die manier hun vertrouwen verdienen zodat ze gaan verlangen naar jouw aanbod en met plezier JA zeggen wanneer ze de kans krijgen.

Ondernemen is een vak apart

Net zoals je niet van vandaag op morgen geleerd hebt hoe je mensen écht kan helpen, is het ook nodig dat je jezelf tijd en ruimte geeft om goed te worden in het marketen van je praktijk. Wij helpen je graag om net zo'n goede marketeer te worden, als dat je coach of therapeut bent.

Loop je mee in onze marathon?

Als je deze maand nog rijk wil worden, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Een goed inkomen verdienen vinden wij ook belangrijk (dat moet, als ondernemer!), maar daarvoor trekken we geen sprintje maar doen we de hele marathon, waarbij we waarde willen leveren aan onze volgers, en hun vertrouwen waardig zijn.

Elke Gunst

Ex-marketinghater, auteur 
& Paleo gezondheidscoach

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, cohousing, trompet spelen en ons zoontje Robbe.

Gerrit Vromant

Online Marketing Coach & online ondernemer

Stiekeme nerd met liefde voor saxofoon spelen, rondjes lopen en moto's. En oja, Elke en Robbe.

Elke mocht als Paleo gezondheidscoach vele duizenden mensen helpen met haar boeken (nog steeds te vinden op Bol.com trouwens), online programma's en coachingtrajecten. Haar Facebookpagina had 28000 volgers en op haar blog inspireerde ze 15000 lezers per maand met haar recepten en artikelen.

Gerrit was aan de slag als social media expert voor grote merken zoals Kellogg's, BMW en Panasonic. Als zelfstandige hielp daarna hij honderden ondernemers om hun Facebookpagina een inspirerende plek te maken die klanten oplevert door wat ze posten.

Nu helpen we samen coaches om Mensgerichte Marketing te doen die klanten aantrekt. Daarbij vertrekken ze elk vanuit hun sterktes. 

Elke was vroeger zelf de coach met een hekel aan marketing (die ze gelukkig overwonnen heeft), terwijl Gerrit altijd al liefde had voor marketing, maar net zoals elke startende ondernemer moest ontdekken dat, ook al ben je heel goed in wat je doet, dat wil nog niet zeggen dat de klanten vanzelf komen.

Samen ontdekten we dat Bro-marketing wel werkt, maar daarom nog niet goed voelde - en gelukkig... dat er ook een andere manier is om marketing te doen.

Marketing die vertrekt vanuit een mindset van integriteit, onvoorwaardelijk waarde geven en jouw unieke persoonlijkheid. Marketing die goed voelt voor jou (ik zou zelfs durven zeggen dat het leuk wordt!), maar vooral ook voor je volgers en je potentiële klanten.

En samen willen we jou leren hoe ook jij hiermee aan de slag kan. 

Hier zijn enkele artikels die je een goed idee  geven van wat je kan verwachten van ons:

Wat elke coach moet weten over marketing in 2019

Hoe Elke haar hekel aan marketing overwon

7 essentiële vragen die je helpen meer klanten aan te trekken