//widget.manychat.com/1716277485276441.js https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-41065583-1

Vervoeg meer dan 200 Belgische en Nederlandse coaches die klanten aantrekken dankzij social media, in Spark.

(Klik op play)

Ben jij iemand die alles op z'n eentje probeert te doen, of zie je in dat je als ondernemer wel eens sneller en gemakkelijker succes kan behalen als je leert van anderen en je laat begeleiden?

Al jaren begeleid ik ondernemers om dankzij social media klanten aan te trekken.

Zij die het meest succes behalen, dat zijn zij die meteen aan de slag gaan met de nieuwe dingen die ze leren.

Want social media is vooral een kwestie van actie. 

Van doen, van experimenteren, van kijken wat werkt, van evalueren en optimaliseren.

Consistent de juiste dingen doen.

Daarom richtten we enkele maanden geleden Spark op, een ledensite waarin we ambitieuze en gepassioneerde coaches helpen om meer klanten aan te trekken dankzij social media.

Een online platform waarin je kan bijleren, maar waar we je vooral helpen om op de juiste manier aan de slag te gaan met je social media.

Zodat jij dankzij jouw passie nóg meer mensen kan helpen.

Lid worden kan al voor slechts 47 € per maand.

Maar, omdat we jou graag willen bewijzen dat wat we met Spark doen jou zal helpen bieden we je eenmalig de kans om Spark voor 7 dagen te proberen voor slechts 1 euro.

Eenmalig aanbod:
Word nu lid van Spark voor slechts 1 euro

Wij weten dat Spark jou zal helpen om meer klanten aan te trekken.

Want je krijgt bij je proef-aanbod meteen 7 dagen lang toegang tot het hele platform én onze community.

Zo kan je meteen duiken in de MasterClass rond StoryTeaching (aanrader!), of de MasterClasses rond Instagram, Facebook Groepen of productiviteit.

Of je begint meteen met onze Sparks of Inspiration, de ideeën die zo opgesteld zijn om bij jou de meest interessante verhalen naar boven te halen.

En als je dan ook effectief aan de slag gaat met wat je leert, ga je meteen betere posts maken en ga je een duidelijk verschil merken.

Dit is wat onze Sparkies ervaren:

 • Een groter op Facebook of Instagram
 • Meer mensen die liken of reageren op je posts
 • Meer likes, vind-ik-leuks en volgers
 • Meer mensen die je posts van begin tot einde lezen
 • Meer mensen die zich inschrijven voor je workshop of een gesprek boeken
 •  Meer mensen die doorklikken naar je website of blogposts
 • Meer omzet en klanten dankzij social media
 • Minder twijfel over wat je dan moet posten
 • Minder tijd nodig voor het maken van posts
 • Minder stress en frustratie over je social media
 • Minder gedoe
 • Minder twijfel over of je het wel goed doet 

tijdelijk aanbod

Probeer nu 7 dagen Spark 
voor slechts 1 euro

Dit krijg je als proeflid van Spark:

 • 30/31 Sparks of Inspiration
 • StoryTeaching MasterClass
 • Wekelijkse Feedbacksessies
 • Instagram Wiki
 • Facebook Wiki
 • Alle Social Media MasterClasses
 • Jouw Social Media Strategie Cursus
 • Toegang tot onze Spark Community

Een Spark proefabonnement kost je slechts 1 euro (excl. BTW) en geeft je 7 dagen lang toegang tot de Spark ledenwebsite en onze community. Na 7 dagen wordt je abonnement omgezet in een volwaardig Spark abonnement van 47 euro (excl BTW) per maand, tenzij jij het eerder opzegt.

Ter verduidelijking: Na deze 7 dagen wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement van 47 euro (excl BTW). Maar je hebt op elk moment de kans om je abonnement stop te zetten

Je zit dus niet "vast" aan Spark. Zet jij je abonnement stop vóór de 7 dagen proefperiode om is heb je dus slechts 1 euro geïnvesteerd en heb je van Spark kunnen proeven. Blijf je lid, dan heb je er 7 dagen extra van gebruik kunnen maken voor slechts 1 euro.

Waarom we dit doen?

We weten dat we jou met Spark kunnen helpen om klanten aan te trekken via social media.

Maar we snappen het ook dat jij dat pas gelooft als je het ziet...

Daarom bieden we je eenmalig deze unieke kans aan om voor 7 dagen te "proeven" van Spark.

En dat voor slechts 1 euro.

Wij weten dat er 80% kans is dat je na deze 7 dagen lid gaat willen blijven omdat je merkt hoe waardevol Spark is, dus we durven dit "risico" nemen.

De vraag is dus: durf jij?

Waarom zou ik NU inschrijven?

Inschrijven voor Spark kan in principe altijd en is altijd een slimme keuze, maar omdat we jou graag van "leermodus" naar "actiemodus" helpen krijg je nu een eenmalig aanbod aanbod waarbij je 7 dagen Sparkie kan worden voor slechts 1 euro.

Zeg nu zelf... wie kan hieraan weerstaan?

Jouw social media inspirators:

Elke Gunst & Gerrit Vromant

Elke en Gerrit, partners in 't leven en in business startten hun carrière als ondernemers allebei als coaches. Elke als Paleo gezondheidscoach, Gerrit als Facebook Marketing Coach voor solo-ondernemers.


Samen hielpen ze al honderden ondernemers om meer klanten aan te trekken via Facebook met online programma's, lokale workshops en coachingtrajecten.


Nu willen ze jou graag helpen om je sociale media je bedrijf te doen groeien, dag na dag.


Dit aanbod is slechts eenmalig geldig. Ga jij in actie-modus? Schrijf je dan hier in.

Wat onze klanten vertellen over Spark:

Van 400 naar 1.500 volgers op 4 maand

Vroeger was posten op social media een echte struggle. Maar Spark maakte die strijd met Content in een leuke hobby 😀. Content schrijven is leuk geworden, een moment waar ik echt naar uitkijk nu.Dankzij de Sparks of Inspiration heb ik eindelijk mijn comfortzone durven uitbreiden en kreeg ik deze maand 3 nieuwe aanmeldingen en ging mijn pagina (die al 3 jaar op 400 volgers bleef hangen) naar 1.500!

profile-pic
Daisy Boogaert
OpgroeiCoach @ Coaching De Lotus

De haat- liefde verhouding met sociale media begint te veranderen in een houden van

Dankzij Spark weet ik steeds beter hoeveel ik van mezelf wil tonen en hoe ik mijn doelgroep kan raken waardoor ik moeiteloos die klanten aantrek die helemaal bij mij passen en bij wie mijn aanbod is wat zij nodig hebben.Dus ben ik meteen voor een jaar Spark geworden. Want vroeger scoorde een post "toevallig" goed. Nu leer ik waarom een post het goed doet en wat er te verbeteren valt.Worstel je met je relatie met sociale media en vind je marketing een noodzakelijk kwaad? Dan is Spark een echte aanrader!

profile-pic
Bieke Vermeulen
Bewustzijnscoach en loopbaanbegeleider vanuit het hart

Je staat nooit alleen

Ik had echt nood aan een leidraad voor mijn social media, en inspiratie voor mijn dagelijkse posts. En die heb ik gevonden in Spark.Het is fijn te weten dat je niet alleen staat met een aantal vragen en het geeft een boost om nieuwe posts te maken. Ik heb ook geleerd dat ik gewoon mijn eigen verhaal op een authentieke manier mag vertellen.Weet je even niet goed hoe aan social media te beginnen? Dan is Spark wat voor jou. Gewoon doen!

profile-pic
Lily Verbiest
Loopbaancoach @ Arbores

Beste beslissing van dit jaar!

Spark geeft me serieuze motivatie en ik verschiet van het bereik dat ik ineens krijg met mijn schrijfsels. Beste beslissing van dit jaar, dat toetreden tot Spark ! Merci voor de "ghoe poeier"

profile-pic
Sofie Vanhoutte
Krijtlijn inclusie & omdenkcoaching voor bijzondere mensen.

heerlijk om jullie Sparks Of Inspiration in mijn mailbox te krijgen. Nooit gedacht!

Ik vind het heerlijk om jullie sparks in mijn mailbox te krijgen. Nooit gedacht! En dat voor iemand die altijd inspiratie heeft.Het is fijn om op een laagdrempelige manier even tot nadenken gestemd te worden zodat mijn post inhoudelijk sterker worden en ik dus meer bereik en verbinding kan bereiken.

profile-pic
José Steens
Dieetmotivator @ Het Motivatie Magazijn

Best investment ever (so far) 🥳

Ik heb in amper 3 weken Spark al kweetniehoeveel dingen geleerd waarvan ik denk "waarom heeft niemand mij dat ooit eerder gezegd?" Best investment ever so far 🥳

profile-pic
Riet Van Rompaey
Life Organizing Coach bij Happy Werkende Mama, Opruim- en MamaCoach

Me like!!

Net de masterclass "content calendar" bekeken. Zeer duidelijk, to the point & motiverend. Me like!!

profile-pic
Elfi Strackx
HR Specialist Positive Vibes

Ik weet gewoon dat ik ondersteuning nodig heb

Ik ben starter en heb zo goed als geen kaas gegeten van Facebook, laat staan van Facebook marketing. Ik weet dus dat ik nog ondersteuning nodig heb, technieken, inspiratie en dat was de reden om mij in te schrijven voor Spark.Ben jij starter of gewoon iemand die al langer bezig is maar inspiratie of variatie zoekt? Dan is Spark wat voor jou.

profile-pic
Kathleen Coppieters
Oudercoach Opvoeden in verbinding

Ik ben hier als mens én als coach door gegroeid

Mijn pagina had wel redelijk wat volgers maar ik had niet zoveel interactie. Maar dankzij Spark heb ik enorm veel interactie en zichtbaarheid gekregen.Mijn berichtbereik is van honderden naar meer dan 20.000 gegaan. En dankzij die interactie krijg ik steeds meer nieuwe klanten die via mijn facebookpagina bij mij terecht komen.Ik ben door Spark uitgedaagd om mezelf te tonen in al mijn kwetsbaarheid, authenticiteit,... Waar ik in het begin nog veilige quotes postte, ben ik ondertussen een held in StoryTeaching geworden, waardoor ook mijn zelfvertrouwen enorm toegenomen is.Ik ben hier als mens én als coach door gegroeid en dat werpt zijn vruchten af op elk vlak!

profile-pic
Leen
Feelgood Life Coach

De Sparks of Inspiration werken super!

In mijn eerste week heb ik al: 2 inschrijvingen voor mijn Ibiza retreat, 35 downloads van mijn gratis weggever waarvan 25 nieuwe emails en 2 inschrijvingen voor mijn infosessies. Ook de vragen en reacties van de andere deelnemers zijn inspirerend.

profile-pic
Kristel Van Belle
Soul Business - Healing, Medium & Soul Coaching

Eindelijk de kwartjes die vallen!

Ik heb al zoveel mensen gevolgd, webinars, cursussen, boeken... over Facebook. Jullie lessen zijn toch wel de meest duidelijke! Eindelijk zijn er kwartjes gevallen rond statistieken, bereik... die ik bij anderen onbegrijpbaar moeilijk vond!

profile-pic
Daisy Boogaert
Opgroeicoach De Lotus

tijdelijk aanbod

Probeer nu 7 dagen Spark 
voor slechts 1 euro

Dit krijg je als proeflid van Spark:

 • 30/31 Sparks of Inspiration
 • StoryTeaching MasterClass
 • Wekelijkse Feedbacksessies
 • Instagram Wiki
 • Facebook Wiki
 • Alle Social Media MasterClasses
 • Jouw Social Media Strategie Cursus
 • Toegang tot onze Spark Community

Een Spark proefabonnement kost je slechts 1 euro (excl. BTW) en geeft je 7 dagen lang toegang tot de Spark ledenwebsite en onze community. Na 7 dagen wordt je abonnement omgezet in een volwaardig Spark abonnement van 47 euro (excl BTW) per maand, tenzij jij het eerder opzegt.

Is Spark iets voor jou?

Je vindt hieronder meer informatie over wat Spark juist inhoudt 

Spark helpt jou meer impact te maken op social media

Dit krijg je als je lid wordt van Spark:

Elke maand 30 nieuwe Sparks of Inspiration

Spark maakt voorgoed komaf met jouw writers block, dankzij onze dagelijkse Sparks Of Inspiration.

Onze Sparks of Inspiration inspireren jou om consistent je eigen unieke posts te schrijven die klanten gaan aantrekken.

En dat steeds sneller. Hoe vaker je dit doet, hoe vlotter het gaat, hoe efficiënter je leert schrijven, zeker met behulp van onze tips erbij.

Ons streven? Dat je leert om posts te schrijven in 10 minuten of minder per dag. Of voor de planners onder ons: 1 à 2 uur per week.

Wij geven je de vonk en jij blaast er leven in.

En om de vuur analogie nog even verder door te trekken: we gaan je leren hoe je het vuur grootser maakt door hoe je je posts structureert, welke foto's je gebruikt, hoe je kan verkopen, hoe je persoonlijkheid in je posts verwerkt zonder je privacy kwijt te spelen, ...

Het vuur op je pagina blijft branden, omdat we het vanaf nu regelmatig gaan voeden met nieuwe inspirerende posts voor je fans en volgers.

En voor je het weet springt de Spark over naar naar je volgers, voelen ze zich geïnspireerd om samen met jou aan de slag te gaan en hun problemen in te ruilen voor hun dromen.

Onze Sparks of Inspiration zijn geschikt voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Al kan je ze ook inzetten voor je blogs en nieuwsbrieven, multifunctioneel!


MasterClass StoryTeaching

StoryTeaching is de kunst van het schrijven verhalen waarin je lezers meeneemt om ze de juiste kennis en inzichten te geven, zodat ze meer en meer verlangen krijgen om klant te worden bij jou.

Aka: de ultieme combinatie van de kracht van verhalen en van kennis delen.

Zodat:

 • Je posts gezien worden in de feed
 • Mensen ze van begin tot einde lezen
 • Je posts je ook effectief klanten opleveren

Het is dé ultieme manier van kennis delen, maar dan op een manier waarop die kennis binnenkomt en effectief nieuwe inzichten bezorgt bij je toekomstige klanten.

Het is dé manier om tegelijk aan je know, like & trust te bouwen, waardoor mensen bij jou kopen, zonder dat je hoeft te gaan verkopen.

Het is dé manier om social media posts te schrijven die van begin tot einde boeien.

En jawel, het is ook dé manier om van je fans, likers of volgers klanten te maken.

In deze MasterClass leer je:

1. De verhalen te identificeren waardoor mensen klant willen worden bij jou, want ja ook jij hebt die verhalen

2. Verhalen zo te schrijven waardoor ze van begin tot einde boeien en gelezen worden, want ja dat kan je leren

Deze MasterClass is apart te koop voor € 97,- maar je krijgt hem gewoon bij je Spark lidmaatschap.

Wekelijkse Feedbacksessie

Schrijven is iets dat je moet oefenen. Maar zonder feedback zie je niet wat er beter kon... Dus selecteren wij elke week 10 posts voor een uitgebreide feedbacksessie.

In een video bespreken we wat er goed aan is, en wat er beter had gekund. We geven je tips op je afbeelding of video, op de teksten, en op het gevoel dat deze post ons geeft.

We geven je ook tips over hoe wij dit zouden hebben aangepakt, of waar je in de toekomst op moet letten.

Zo leer je continu bij van jezelf én van de andere deelnemers, en blijf je groeien.

Klinkt goed?

Wacht, we hebben nog meer!

Cursus Jouw Sociale Media Strategie

De beste posts, de posts die het meeste klanten opleveren, de posts die een snaar raken bij jouw volgers... dat zijn posts die recht uit je hart komen.

Vaak posts die gewoon uit je stromen, op een moment van inspiratie.

Maar zal ik je even een geheim verklappen?

Die inspiratie komt er veel makkelijker als je achter de schermen ook een strategie hebt, een kader dat je voor jezelf schept.

En dat is wat we doen in deze cursus.

Samen we ontdekken we wat jou als ondernemer uniek maakt, wat jou onderscheidt van jouw concurrenten, wie jouw ideale klant is en waarom die dan voor jou zou moeten kiezen.

Met deze stevige basis gaan we aan de slag om jouw sociale media strategie uit te werken, waardoor de inspiratie zoveel vlotter stroomt en de Sparks of Inspiration nog zoveel makkelijker zijn om toe te passen op jouw specifieke situatie.

Deze cursus bieden we apart aan voor €497,- maar krijg je mee in je Spark abonnement.

Maandelijkse Masterclass

Social media verandert continu, en er is altijd wel iets nieuwe bij te leren. 

Daarom bepalen we ook elke maand een nieuw thema om je te helpen je sociale media vaardigheden te verbeteren en up to date te blijven met de nieuwste sociale media trends.

Dit doen we met een maandelijkse masterclass, telkens met bijbehorende cheatsheets en/of werkboeken zodat je alles wat je leert makkelijk en vlot kan toepassen in de praktijk.

Enkele voorbeelden:

 • Efficiënt content creëren met een content kalender
 • Content maximaliseren: verdeel, herhaal & recycle om meer resultaat te halen uit minder werk
 • Je dagelijkse sociale media routine (zo win je gemiddeld 30 minuten per dag)
 • Storyteaching: leer boeiende verhalen schrijven die je klanten opleveren
 • Hoe je meer volgers en klanten krijgt via Instagram
 • Netwerken in Facebook groepen & je eigen groep opstarten
 • De Kunst Van Het Verkopen op Social Media, zonder verkoperig te zijn
 • Facebook Ads inzetten met succes

We zouden deze workshops gemakkelijk kunnen verkopen voor 200 € per stuk (doen we ook soms), maar voor jou zijn ze gewoon inbegrepen in je lidmaatschap. 

Toegang tot de Facebook Wiki & Instagram Wiki

In de wiki's vind je het antwoord op al je praktische en technische vragen over Facebook & Instagram, zoals: 

 • Hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen doorklikken op je link?
 • Hoe ontdek je nu eigenlijk hoe laat je best post op je pagina?
 • Hoe krijg je meer likes op je Facebookpagina?
 • Hoe lang is de perfecte post?
 • Hoe optimaliseer je je pagina zodat je meer bereik krijgt?
 • Wat vind het Facebook algoritme leuk en wat niet?
 • Loont het om tijd te investeren in de juiste hashtags voor Instagram?
 • Hoe gebruik ik stories om meer interactie te krijgen?
 • Hoe verhoog ik mijn bereik op Instagram? 

Toegang tot onze Spark community op Facebook

Hier kan je al je vragen stellen over groeien op sociale media en je laten inspireren door andere coaches en ondernemers. Wij zijn elke werkdag aanwezig in de community om te helpen.


Hoe zou jouw business, jouw onderneming, jouw praktijk veranderen als jij consistent goede, waardevolle, inspirerende posts zou schrijven?

Posts waarmee je aantal volgers toeneemt, je bereik vergroot
en die van fans klanten maken.

Welke impact zou dat hebben?
Op je bedrijf en op je leven?

tijdelijk aanbod

Probeer nu 7 dagen Spark 
voor slechts 1 euro

Dit krijg je als proeflid van Spark:

 • 30/31 Sparks of Inspiration
 • StoryTeaching MasterClass
 • Wekelijkse Feedbacksessies
 • Instagram Wiki
 • Facebook Wiki
 • Alle Social Media MasterClasses
 • Jouw Social Media Strategie Cursus
 • Toegang tot onze Spark Community

Een Spark proefabonnement kost je slechts 1 euro (excl. BTW) en geeft je 7 dagen lang toegang tot de Spark ledenwebsite en onze community. Na 7 dagen wordt je abonnement omgezet in een volwaardig Spark abonnement van 47 euro (excl BTW) per maand, tenzij jij het eerder opzegt.

Deze vragen kregen we van de allereerste stichtende leden voor ze lid werden:

 • Hang ik hieraan vast?

Neen, je kan je Spark abonnement op elk moment stopzetten via je eigen profiel. Na stopzetten zal er geen verdere betaling gebeuren, maar verlies je ook alle toegang tot de ledenwebsite en de community.

Weet wel dat als je inschrijft voor het proefabonnement en je niet stopzet je na 7 dagen automatisch in het Spark jaarabonnement komt. Ook dit kan je op elk moment stopzetten.

 • Is er een niet-goed-geld-terug garantie of terugbetaling mogelijk

Neen, we bieden voor Spark geen refund-mogelijkheid, aangezien het een abonnement is. Zie deze 7 dagen proefperiode als je proevertje. Vind je het maar niets, dan zeg je op voor de 7 dagen eindigen.

 • Hoe vaak ga ik dan moeten posten?

Ons advies is elke dag, maar jij doet wat goed voelt voor jou. Wij helpen je een consistent social media plan op te stellen dat voor jou werkt en we geven je de inspiratie om het ook echt uit te voeren.

 • Ik ben helemaal geen vlotte schrijver, gaat dit me wel helpen?

No worries. Je leert het onderweg met behulp van onze tips. Elke dag oefenen is de allerbeste manier om ergens goed in te worden. Zo heb je tenslotte ook leren lopen, lezen en zwemmen, toch?

 • Ga ik dan niet hetzelfde posten als alle andere leden? Dat is toch net helemaal niet uniek of persoonlijk? 

De Sparks of Inspiration zijn zo gemaakt dat iedereen er een andere richting mee uitgaat, omdat iedereen uniek is. Je krijgt dus van ons de aanzet, maar jij maakt de content zelf.

Of zoals Brico zegt: "een beetje van ons, zo veel van jezelf" ;)

 • Kan je me een voorbeeld geven van zo'n Spark of Inspiration?

Absoluut. Hier zijn er drie: 

 • Ben jij impulsief of blijf je altijd net te lang twijfelen voor je een beslissing neemt? Hoe help jij jouw klanten om de beslissing te nemen om een stap vooruit te zetten?
 • Wat is jouw ochtendroutine en hoe helpt dat jou om beter je werk te doen? 
 • Waarvan was jij deze week enorm onder de indruk? Wat heb je daarvan geleerd, en wat kunnen je klanten daarvan leren? 

In Spark krijg je er bovendien voorbeeldjes bij, zodat je meteen ziet hoe je dit kan toepassen in jouw situatie en zodat je steeds sneller leert schrijven. Dus geen zorgen als je nu nog denkt, oef, ik heb geen idee hoe ik daaraan begin. We zullen je helpen :-) 

 • Gaat dit wel werken voor mijn bedrijf? 

De Sparks of Inspiration zijn zo ontworpen dat ze bij elke ondernemer passen. Ze gaan je inspireren om interessante content te creëeren, ongeacht wat je exact doet.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Spark is een maandelijks abonnement. Binnen in de ledenwebsite kan je makkelijk zelf annuleren voor de 25ste van elke maand. Daar hoef je ons zelfs niet eens voor te mailen, gewoon klikken en het is in orde!

 • Ik heb wel genoeg inspiratie. Is Spark dan wel iets voor mij?

Als je graag meer klanten wil via sociale media: ja. Inspiratie is één ding, maar weet je ook al hoe je die inspiratie kan kanaliseren tot posts die converteren, posts die klanten aantrekken, posts die klanten doen springen van enthousiasme, posts die je volgers het gevoel geven: "die begrijpt mij, die kan mij helpen"?

Dat is wat Spark jou helpt te doen: we zetten je inspiratie op een productieve en efficiënte manier in, waarbij je op strategische wijze leert hoe je jezelf kan zijn op sociale media op een manier die ook effectief klanten gaat aantrekken.

En wie weet, wie weet inspireren onze Sparks of Inspiration je op een manier die je weer even tot nadenken stemt, net zoals José:

 • Wanneer krijg ik de Sparks of Inspiration?

Elke eerste weekdag van de maand krijg je toegang tot de nieuwe Sparks of Inspiration, of als je liever elke dag een reminder krijgt om een nieuwe post te schrijven, dan kan je ze ook elke ochtend in je mailbox ontvangen.

 • Is er een gratis trial mogelijk?

Nee, maar je kan wel je abonnement stopzetten wanneer je uiteindelijk toch zou merken dat het niets voor jou is. 

 • Wat is het verschil tussen "Spark" en "De Facebook Challenge"?

In de Facebook Challenge leren we je in één maand hoe je betere Facebook posts schrijft aan de hand van StoryTeaching Methode, en krijg je inspiratie voor 4 weken. En zoals de naam zegt, dit focust ook helemaal op Facebook en is minder makkelijk toe te passen op andere sociale media.

Spark is gebaseerd op het idee van De Facebook Challenge en de feedback die we van klanten kregen, maar gaat nog verder en is niet beperkt in tijd. Hier krijg je elke maand verse inspiratie, de kans op feedback, de facebookgroep en maandelijks tips om je sociale media vaardigheden verder te verbeteren. Spark kan je gebruiken voor elk social media platform.

 • Kunnen we Spark ook inzetten op Twitter?

Hoewel wij elkaar leerden kennen via Twitter (true story, 10 jaar geleden), kwam het ironisch genoeg niet eens bij ons op om Twitter in Spark op te nemen. We zijn Twitter erg dankbaar, want zonder Twitter hadden we allicht geen relatie, maar we zijn beiden niet meer actief op het platform. We raden onze klanten eigenlijk niet aan om tijd te investeren op Twitter, tenzij je misschien een internationaal (Engelstalig) publiek hebt, en in dat geval is Spark ook niet de plek om advies te vragen hierover. 

 • Wat als ik op vakantie ben? 

Ook als je op vakantie bent blijf je best consistent posts publiceren. Met onze tips leer je makkelijk vooruitplannen zodat jij zonder zorgen op vakantie kan, terwijl je social media blijft werken voor jou.

 • Wanneer krijg ik toegang tot Spark?

Zodra je bent ingeschreven! Je krijgt dan automatisch toegang en kan meteen starten. 

 • Ik heb nog een andere vraag...

Stuur even je vraag op via dit formulier, en we geven je zo snel mogelijk meer duidelijkheid!

Deze website wordt met veel liefde en passie gemaakt door Gerrit Vromant, Social Media Coach.

Staan er fouten in of heb je vragen of opmerkingen? Mail mij op Gerrit(@)GerritVromant.be