Samenwerken?

Ik bied een reeks online workshops en cursussen aan om je Facebook marketing te verbeteren. Vind je daar je zin niet in? Dan kan je op maat met mij samenwerken.

Neem contact op

Online Business Coaching Traject

Heb je een bedrijf, maar wil je dit meer online brengen? Niet gewoon wat online marketing doen, maar een echte online business die alle mogelijkheden van het internet ten volle inzet op een manier die bij jou past? Maak dan gebruik van mijn ervaring.

De voorbije jaren ging ik van freelancer naar Online Business Owner, waarbij ik online producten en programma’s creëerde om zo meer impact te maken bij mijn klanten en in de wereld. Denk maar aan de 30 Dagen Facebook Challenge, Boost Je Facebook, Facebook Ads Voor Zelfstandigen en de Summer of Content Retreat.

In dit 1 op 1 Online Business Coaching Traject gaan we met je businessmodel, je aanbod, je marketing en je sales aan de slag om van jouw huidige business een online business te maken die bij jou past.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Social Media Strategie Workshops

I get it, social media verandert continu. Van de ene dag op de andere kan het algoritme volledig veranderen en lijkt niets nog te werken. Maar met een stevig onderbouwde strategie heb je daar geen last van.

Een goede strategie gaat verder dan wat willekeurige posts en de nieuwste trucjes, maar vertrekt vanuit wie jouw klanten zijn, wat ze willen en wat jij hen kan aanbieden. Simple as that. Great content always wins. Eender welk sociaal netwerk er in de toekomst ook zal zijn. Eender welke algoritmes ze nog gaan uitvinden.

Zin om samen aan de slag te gaan en een social media strategie uit te werken, of het nu voor Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube of eender welk nieuw social media platform is? Boek dan een social media strategie workshop om voor eens en voor altijd te stoppen met je afvragen of je het wel goed aanpakt.

Neem contact op om een social media strategie workshop met Gerrit te boeken

Facebook Ads & Funnel Coaching

Ooit al Facebook ads geprobeerd? Tof, zo wat extra likes… maar daarmee heb je nog niets verdient.

Neen, om Facebook Advertenties winstgevend te maken heb je meer nodig dan een paar kliks op “bericht promoten”. Dankzij het strategisch inzetten van Facebook Ads heb ik mijn business de voorbije jaren enorm doen groeien, én die van mijn klanten. Het geheim zit hem eigenlijk meestal niet in de advertentie zelf, maar alles wat ervoor en erna gebeurt.

Weet je al hoe advertenties werken en wil je samen sparren en nadenken over funnels, Facebook advertenties en hoe we jouw business kunnen doen boomen?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken

Lezingen, presentaties & keynotes

Op zoek naar een spreker voor je evenement, seminarie of training? Boek dan een social media inspiratiesessie.

Na een presentatie van Gerrit gaan de deelnemers niet alleen met goesting, maar ook met praktische en haalbare strategieën om met social media aan de slag te gaan naar huis. Want social media hoort plezant te zijn, zowel voor je volgers als voor jou als beheerder. Let’s Make Social Fun again.

Neem contact op om jouw idee te bespreken

Iets voor jou? Een ander idee? Neem contact op voor een offerte of om het vrijblijvend te bespreken.

Neem contact op voor meer informatie

Gerrit Vromant,
Social Media & Online Business Coach

Hey, ik ben Gerrit Vromant en help al meer dan 7 jaar mensen en bedrijven te groeien dankzij social media en online programma’s.

Ben je op zoek naar iemand die jou als ondernemer begrijpt, en die je in mensentaal kan uitleggen hoe de dingen werken en wat er dan exact moet gebeuren?

I’m your man.

Met 7 jaar ervaring als social media expert bij verschillende agencies, en het uitbouwen van mijn eigen online business, kan je mij nu ook voor jouw bedrijf inschakelen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Contacteer mij:

Je naam*

Je e-mailadres*

Je telefoon nummer

Je bericht

Of mail mij op gerrit(@)gerritvromant.be

Deze klanten vertrouwden mij al…

Sta jij binnenkort in dit lijstje?

Dit is wat zij zeggen:

Jonas Schoonbaert, Casino Kursaal:

“Met verschillende pagina’s en beheerders op Facebook en Instagram leek het voor ons interessant om iedereen dezelfde basis mee te geven over het reilen en zeilen in social medialand. Een geslaagd initiatief zo bleek.

Gerrit pakt alles op een ongedwongen en duidelijke manier aan. Ondersteund door een heldere presentatie, een aangenaam tempo en klare praktijkvoorbeelden.

Een aanrader in een steeds veranderende omgeving!”

Carolien Van De Kamp

“Gerrit geeft de voorzet, ik hoef ‘m enkel nog maar binnen te koppen”

Inge, LifestyleManagement:

Superhandige, praktische tips, direct toepasbaar, zelfs voor de minder handige Facebookgebruikers onder ons

Dat wil ik ook!