Samenwerken?

Ik bied een reeks online workshops en cursussen aan om je online marketing te verbeteren. 

Vind je daar je zin niet in? Dan kan je op maat met mij samenwerken.

Online Business Coaching

Heb je een bedrijf, maar wil je dit meer online brengen? Niet gewoon wat online marketing doen, maar een echte online business die alle mogelijkheden van het internet ten volle inzet op een manier die bij jou past? Maak dan gebruik van mijn ervaring.

De voorbije jaren ging ik van freelancer naar Online Business Owner, waarbij ik online producten en programma’s creëerde om zo meer impact te maken bij mijn klanten en in de wereld. Denk maar aan De Facebook Challenge, Facebook Ads Voor Zelfstandigen en de Summer of Content Retreat.

In dit 1 op 1 Online Business Coaching Traject gaan we met je businessmodel, je aanbod, je marketing en je sales aan de slag om van jouw huidige business een online business te maken die bij jou past.

Workshop voor jou alleen

Ben je wel geïnteresseerd in een van mijn programma's, maar zou je liever hebben dat ik het face to face kom uitleggen en met jou aan tafel zit om jouw Facebook Strategie aan te pakken?

Mogelijke onderwerpen van gesprek zijn: hoe je goede Facebook posts maakt, Ads maken die renderen, je funnel perfectioneren, hoe je een online programma opstart, uitzoeken wie jouw ideale klant is, ...

Dat kan! Je kan me boeken voor een halve of een hele dag, en de workshops gaan door bij mij op kantoor in Lichtervelde.

Ik stuur je op voorhand een vragenlijst zodat je me uitgebreid kan briefen over jouw situatie en ik me goed kan voorbereiden. Zo verspillen we geen minuut van jouw privé-workshop.

Een halve dag workshop kost € 800, excl BTW.

Een volle dag workshop kost € 1200, excl BTW (maar de lunch is wel op mijn kosten ;-))

Uurtje sparren

Heb je het gevoel dat je al goed op weg bent met jouw Facebook pagina, Ads of Funnel, dat je mijn cursus dus niet nodig hebt, maar wil je toch wel eens een en ander aftoetsen?

Dat kan ook. Je kan een uurtje van mijn tijd boeken, en dan bellen we via Zoom.

Je kan een uur van mijn tijd reserveren voor € 250, excl btw.

Lezing / Keynote / Presentatie

Op zoek naar een spreker voor je evenement, seminarie of training? Boek dan een social media inspiratiesessie.

Na een presentatie van Gerrit gaan de deelnemers niet alleen met goesting, maar ook met praktische en haalbare strategieën om met social media aan de slag te gaan naar huis. Want social media hoort plezant te zijn, zowel voor je volgers als voor jou als beheerder. Let’s Make Social Fun again.

Ander idee?

Neem contact op voor een offerte of om het vrijblijvend te bespreken.

Gerrit Vromant, Marketing Coach voor coaches

Hey, ik ben Gerrit Vromant en help al meer dan 10 jaar mensen en bedrijven te groeien dankzij social media en online programma’s.

Ben je op zoek naar iemand die jou als ondernemer begrijpt, en die je in mensentaal kan uitleggen hoe de dingen werken en wat er dan exact moet gebeuren?

I’m your man.

Met 10 jaar ervaring als social media expert bij verschillende agencies, en het uitbouwen van mijn eigen online business, kan je mij nu ook voor jouw bedrijf inschakelen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Deze klanten vertrouwden mij al:
Dit is wat klanten zeggen:
profile-pic

Zonder de roadmap die we samen maakten was die webinar niet gelukt

Ik was al langer op zoek naar een goede zelfstandige marketeer. Geen grote bureau’s met veel overhead. Mensen die met passie & goesting zelf hun bedrijf uitbouwen en vanuit die passie added value leveren aan anderen.

Ik wou mijn marketing zelf doen om mijn eigenheid en persoonlijkheid er in te stoppen, en bij Gerrit kreeg ik precies de hulp die ik nodig had. We planden een hele lancering van ons Into The Wild programma uit aan de hand van een webinar. Goed voor € 45.000 extra omzet.

Heb jij ook een hoog doe-het-zelf gehalte en wil je je eigen marketingpad bewandelen, maar toch een roadmap die je helpt de juiste stappen te zetten? Dan is Gerrit degene die je daarbij kan helpen.

Ben Sansen , Life & Business Coach - Into The Wild
profile-pic

Een aanrader in een steeds veranderende omgeving!

Gerrit pakt alles op een ongedwongen en duidelijke manier aan. Ondersteund door een heldere presentatie, een aangenaam tempo en klare praktijkvoorbeelden.

Jonas Schoonbaert , Marketing Manager, Casino Kursaal
profile-pic

“Gerrit geeft de voorzet, ik hoef ‘m enkel nog maar binnen te koppen”

Carolien Van De Kamp , Businesscoach en innovatief online marketeer
profile-pic

Ik hou van het enthousiasme waarmee je alles voorstelt. Je bent een zeer positief ingesteld persoon die door je enthousiasme weet te overtuigen.

Angelique Monbaillieu , Beurscoach
profile-pic

Gerrit legt alles op een no nonsens manier uit. Ik heb dit wel graag. Hij zegt waar het op neer komt, geeft opbouwende commentaar en af en toe een pluimpje ;-)

Lies Tielemans , De Tekstbewerker
profile-pic

Gerrit geeft praktische tips en kan heel goed uitleggen.

Henriette Sulman , Tekstcoach bij Laetum Schrijftraining