In 2015 besloot ik om als freelancer te gaan werken. Na 6 jaar als social media specialist te werken in kleine en grote agencies was de tijd er rijp voor. Ik had zin om ergens keihard voor te gaan.

Ik heb in de voorbije maanden veel geleerd. Over mezelf en over business doen.

Maar wat me toch het meeste opviel is hoeveel bedrijven er eigenlijk nog niet aanwezig zijn op sociale media. Zowel groot als klein. Omdat ze het niet snappen, omdat ze er schrik voor hebben en omdat ze de mogelijkheden er niet van inzien.

Nochtans, echt moeilijk is social media niet, schrik hoef je er niet voor te hebben, en de mogelijkheden om je doelgroep te bereiken zijn nog nooit zo groot en zo toegankelijk geweest.

De oplossing voor dit probleem is kennis. Kennis van de platformen, van hoe alles werkt, van de bigger picture. Kennis van de valkuilen, de do’s en de don’ts. En kennis van de mogelijkheden, inspiratie, motivatie.

Kennis die ik heb, en kennis die gemakkelijk overdraagbaar is.

Tijd dus om die kennis te delen. Ik gaf al regelmatig workshops, maar besefte dat ik het groter moest aanpakken. Zo kwam het idee om een online social media cursus te maken.

Met gerritvromant.be wil ik marketing- en businesskennis toegankelijk maken voor iedereen. Geen dure 3-daagse seminaries maar praktische online videoworkshops. Zo houden we de prijs laag.

De eerste cursus wordt er eentje over Facebook. Het grootste sociale netwerk op dit moment en dus het meest logische om mee te starten. En ook het meest toegankelijke en uitgebreide netwerk om professioneel actief op te zijn.

De cursussen die daarna volgen zullen afhangen van de vraag van klanten.

Heb je een verzoek voor een specifieke cursus? Vul hier je request in.

Gerrit Vromant,
gerritvromant.be – Always Be Learning